Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van véres folyásom?
Sziasztok, 20-án lett vége a menzeszemnek és ma 26-án átlátszó folyásom volt és észrevettem benne vért is picit...negyed órával utána folyásom lett,ami most véres -barnás....mitől lehet ez ?
Havonta a barátommal kielégitjük egymást,de még sosem hatolt belém ,a kezemre már elélvezett ,de sosem nyúltam oda a hüvelyemhez.
Segitsetek kérlek,hogy mi lehet a baj?
Tabit nem szedek
A véres folyás többféle, mindenképpen orvosi beavatkozást igénylő betegség tünete
Jelezhet petevezeték gyulladást (általában lázzal jár), méhsüllyedést vagy méhelőreesést, de lehet panasza a méh jóindulatú daganatának illetve méh- vagy méhnyakráknak is.
A pecsételő vérzés és heves fájdalmak az alhasban felvetik a méhen kívüli terhesség lehetőségét, amivel sürgősen orvoshoz kell fordulni.
A fiatal lányoknál jelentkező fehéres folyás (fluor alba) oka rendszerint lelki természetű, hátterében erotikus vágy vagy konfliktus rejlik. A jelenség nem kóros, spontán elmúlik.
18:30....méhszájseb? Megkérdezhetném,hogy milyen panaszaid voltak ? És hogyan kezelték?
Köszönöm !
Akkor lássuk csak:
-Folytonos fehér folyás, ami néha véres volt (ez előjött magától, illetve szeretkezés után is)
-Sokszor volt hüvelyi fertőzésem (gomba, baci, mert ott könnyebben megtelepedtek a kórokozók)
-Gyakori húgyúti fertőzés (közismertebb nevén felfázás)
-A szeretkezés fájdalommal járt, főleg, ha belém élvezett (félreértések elkerülése végett tablettát szedek), mert a lúgos sperma, és előváladék marta...
-Gyakori (al)hasfájás
-Nagy menstruációs görcsök
Kezeltek egyszer fagyasztással, kétszer lézerrel, és egyszer ecseteléssel, mire elmúlt, ez kb 1 évet ölelt fel.
ma 20:58
Mint fentebb írtam méhszájsebem volt. Ha ilyen tüneteid vannak, gyorsan irány a nődoki, mert minél később kezdik kikezelni, annál hosszabb ideig elhúzódik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!