Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében, hogy ne legyek szánalmasan szeretetéhes?
Egy hajóban evezünk, velem ugyanez a helyzet. Talán az elfogadás és az elengedés a megoldás. Legalábbis nekem az segített valamennyit. Meg a teljes lelki bezárkózás.
Valójában nem az adott személyt nem tudod elengedni, hanem az érzést, amit kiváltott belőled. Sok év után fontosnak érezted magad valaki szemében, ami hihetetlen lelki felüdülést adott, aztán hirtelen elvették tőled, és pánikba estél. Ismerd ezt fel, gondolkozz el ezen.
Először is azt kéne megértened, hogy egy párkapcsolat nem fog boldoggá tenni. Ha egyedül nem vagy képes a boldogságra, akkor párkapcsolatban sem leszel az. Persze egy párkapcsolat ideiglenesen elfedheti a boldogtalanságodat, mert sok öröm és élmény származhat belőle, viszont hosszú távon, amikor már leülepedtek az érzéseid, rá fogsz jönni, hogy maga a párkapcsolat nem képes arra, hogy boldoggá tegyen. Erre egyedül csak te vagy képes, önmagadon kívül téged más nem képes boldoggá tenni.
Ezért mondtam, hogy gondolkodj el, tehát tanulj önismeretet. Vizsgáld meg az érzéseid forrását és okát.
Csak engedd el. Most nem érzed, de amikor ragaszkodsz valamihez, és nem vagy képes elengedni valamit, az olyan, mint amikor az izmaid folyton meg vannak feszülve. Egy idő után hozzászoksz, majd betegségek alakulnak ki belőle, és nem tudod az okát. Aztán egyszer egy véletlen folytán véletlenül ellazítod magad, és rájössz, hogy az izmaid végig be voltak feszülve, és hogy mennyivel jobb lazának lenni. Na, ugyanez az elengedés. Csak engedd el az érzést, hadd menjen. Ha úgy egyszerűbb, akkor társíts hozzá vizuális képet. Mintha elengednél valamit, vagy mintha kioldanád az izmaid. Amikor betalál egy rossz érzés, akkor én is azt csinálom, hogy ellazítom az egész estem, és képzeletben elengedem az érzést, mintha kiszállna belőlem. Egyből jobban vagyok, és nem kezdek el baromságokon, értelmetlen hülye érzéseken kattogni az agyam, így fájdalom se születik. Fogadd el a jelen pillanatot olyannak, amilyen. Ne állj ellent neki. Ha a jelen pillanatban nincs senki, aki szeressen, akkor fogadd el azt. Egyből jobban fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!