Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj, hogy szeretetéhes vagyok?
Írtam ki nemrég egy kérdést, amiben az volt, hogy rosszul esik, ha a barátom egész nap alig ír, mert játszik.
Le lettem oltva, hogy ne lógjak a nyakán.
Szóval én nem zavarom, nem sárkányoskodok vele, nem hisztizek ezen.... de ekkora baj, hogy szükségem lenne rá?
Fiúk, szerintetek ez gáz? Zavaró, ha egy csaj így "lóg a nyakatokon"?
21/L
Sose értettem ezt a logikát. bár itt kétlem ,hogy beszélhetünk hagyományos értelemben vett logikáról. Minek vagy olyannal, aki nem tudja (szándékosan, vagy magán kívül álló dolog miatt) megadni azt, amire vágysz? Vannak olyan férfiak, akik egész biztos szeretgetnélek téged egész nap és olyan lányok is, akik passzolnának a sráchoz, mert nem zavarná őket a habitusa.
A gáz csupán annyi, hogy vele vagy annak ellenére, hogy nem kapod meg mellette azt, amire vágysz. És ez a te hibád, mert ezt illett volna már észrevenni sokkal korábban.
Az előző kérdésem összetettebb volt, de ezt most is leírom: nem szar le, foglalkozik velem, csak ha épp külön vagyunk hétvégén, akkor van ez. De nekem minden nap szükségem van rá, mellette viszont tudom hogy normális ha néha (kéthetente 2 nap kb) a barátaival játszik, vagy ilyesmi.
Bocsi, tényleg nem lehetett tiszta a kérdés alapján. :) Szóval passzolunk, és minden oké, ez csak néha van.
Szerintem pont hogy megszoktam, hogy csak velem foglalkozik, és ezért esik rosszul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!