Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nőként két szexuális partner (mindkettő komoly kapcsolat volt) manapság kevésnek számít?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 13:07
11/15 anonim válasza:
Szintén 24 vagyok, egyetlen férfival voltam együtt aki most is a baràtom.
Egyébként meg nem szoktam hangoztatni hogy hány emberrel szexeltem, mert senkinek semmi köze hozzá. Én jól érzem így magam. Semmivel nem lennék jelenleg boldogabb ha 10 emberrel feküdtem volna le eddig.
24N
12/15 anonim válasza:
Ha akár az egyikből is van gyerek, már túl sok.
13/15 anonim válasza:
Imádom amúgy, mikor egymásnak ellentmondó elvárásokat támasztanak az emberek egymással szemben. Két partner kevés, mert "ennyivel nem tudod kiélni magad", "még nem szerezhettél elég tapasztalatot ahhoz, hogy tudhasd, hogy mi neked az igazán jó" és a többi. Emellett persze az is "alap", hogy nőként csakis komoly kapcsolatban, szerelemből szabad szexelni. Most akkor az lenne az ideális, ha az ember lánya minimum 8-10 kapcsolatát elcseszné élete folyamán...?
14/15 anonim válasza:
#13. Meg az is mekkora már, ha valaki 4 év alatt szexel ugyan annyit, két emberrel, mint más nyóccal és mind a kettő nagyon jól tudja a 4.év végére, hogy lótuszülésben fejenállva a legjobb neki. Akkor már nem tökmindegy emberek?
32/f
15/15 anonim válasza:
33 éves férfi vagyok. Egy tartós kapcsolat ami 12 évig tartott és egyben az egyetlen szexuális partner is. Tudom, hogy ritka vagyok, mint a fehér Zorró, de nekem nem lett volna gond ha az első az utolsó is marad. Magasról tenni kell mások véleményére. Csak az számít, hogy te mit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!