Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt állítják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt állítják, hogy minden nő a pénzre megy, azok mivel magyarázzák azt, hogy amikor busszal megyek valahova, szinte mindig látok babakocsis párt középen?

Figyelt kérdés

2018. nov. 26. 00:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Az a bébiszitter,meg a testőr...akik amúgy robotok.

Most komolyon már 5évessen is volt vagy 40kocsim sőt saját magán hadseregem és repülőm is...ja és nem csak ilyen gagyi kocsik voltak mint a trabi bár az volt a kedvencem hanem ferrárim is volt nem is egy.És az érdekes h oviban és suliban is le se tudtam vakarni magamról a nőket :D :D :D

És srácok hidjétek el egyik sem kocsikázni akart...hanem egyből "lakásra hívtak mert neki remek kis lakásaik voltak komplet konyhával ... :D De azért mindig sikerült rá venni őket h a szuper titkos bunkerembe jöjjenek :D :D Vagy az űrhajómra...

Az érdekes az h már akkoriban is megmutatkozott ez a dolog ugyanis a szegény gyerekeknek ...akiknek még egy várra vagy palotára sem futotta..és kénytelenek voltak egy labdát sokad magukkal kergetni valahogy nem voltak valami népszerűek :D :D :D

2018. nov. 26. 04:39
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező. Két véglet van, mivel nem minden férfi gazdag, a jó testű fizikai munkás férfiak is nagyon kelendőek. Meg ami írtak a belvárosban én se megyek be szívesen autóval. És átlagos magyar vagyok, 41évesen átlagos fizetéssel...
2018. nov. 26. 07:01
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Azzal, hogy kamuzol. BKV-n babakocsival csak egyedülálló anyukát lehet látni.
2018. nov. 26. 07:55
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjuk mar ezt a hulyeseget.

Pont a legszegenyebb, legiskolazatlanabb reteg szaporodik leginkabb.

A gyari munkasok talan nem apak?

Felelmetes a sotetseg ezen az oldalon sokak reszerol.

2018. nov. 26. 09:02
 15/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
40%
Én 3 milliót keresek, mégis naponta többször is BKK-val utazom. (Ja évente keresek annyit.)
2018. nov. 26. 09:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Hasznos az autó.

Példàul azzal jàrunk bevàsàrolni, de amikor a lànyom eltörte a kezét, szerinted busszal kellett volna kínozzam?

Vagy amikor a homlokát szétcsapta, szerinted este 7-kor mégis mivel kellett volna vinnem a balesetire, ami tőlünk 50 km-re van, mivel csak Hatvanban fogadtàk.

A bevàsàrlàsokat sem tudnànk egyszerre megoldani, mert annyi cuccal buszozni...Nem, kösz.

Pàrom kocsival jàr dolgozni, mert 8gy hamarabb meg tud lépni, mintha buszra vàrna.A bérletet fizetnék, benzint nem, de így kényelmesebb.

2018. nov. 26. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Hogy függ össze a kettő? Én kimondottan a bkvs babakocsis párokat tisztelem leginkább, mert az szerintem romantikus, mint szégyellősen elszigetelve beülni a kocsiba ami elvisz a-ból b-be úgy, hogy egy burok van körülötted, és nem tapasztalsz semmit a környezetből, csak elsiklasz benne. Szerintem a kocsisok 50%a pánikbeteg, megfelelési kényszeres, kényelmet jobban előnyben részesíti mint a kalandot, szóval nekem unszimpatikus egy autós pár. Túl átlag, pórnép szerű. Jobban már csak azon nevetek, mikor autóval közlekedik a városban, de azért este elmegy futni. Kb. ugyan az a szitu, mint amikor kér valaki 2 dupla sajtburgert dietás kólával.
2018. nov. 26. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:

# 14

téged még gyári munkára sem vesznek fel a 8 általánosoddal, helyette minket boldogítasz itt munkanélküliként, a 600 regisztrációddal együtt, meg a provokálásaiddal

2018. nov. 26. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nőként, hogy nem vagyok egy pénzcentrikus. Nem a pénzre bukom, hanem ha hosszútávú kapcsolatot keresek, akkor a biztonságra. És ehhez hozzá tartozik, hogy nem szülnék gyereket olyannak, aki mondjuk 35 évesen 0 ft megtakarítással rendelkezik, az egesz fizetését elaörözi vagy csak szimplán elszórja. Kell az a biztonság, hogy tudjam, ha összeköltöznénk, nem élnénk egyik napról a másikra, mert egy semmirekellő. Dolgozom, engem nem kell eltartani, nekem nem kell drága ruha meg 2 nyugati kocsi a garázsba, de kell látnom az igyekezetet, hogy ha vki 180.000-et keres, abból is tudjon 10ezret félretenni. Hogy ez anyagiasság? Nem hiszem.
2018. nov. 27. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!