Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondoltatok már arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már arra, hogy a nők miért úgy néznek ki ma mint ahogy kinéznek kívül és szellemileg belül, hogy elsősorban a férfi igényei kielégitsék, így lettek "szelektálva" "kialakitva" az idők során, ki a felelős ezért?

Figyelt kérdés

Gondoltatok már arra, hogy a mai nők az évezredek során átmentek egy, a férfiak által vezérelt szelekción, mint külső kinézetre, mint pedig belső lelki tartalomra, pont mint a kutyák is, olyanra alakították őket amilyenre szerették volna, kezesek, függnek a gazdájuktól stb., vajon ha a nők eredetileg nem mennek át ezen az „átnevelésen” és külsejükben, intelligenciájukban megmaradtak volna eredeti állapotukban, vajon milyenek lennének most, hiszen szellemileg most is meghaladják a férfiakat, pl. konfliktus készségük, válság kezelésük most is jobb, egyszerűen azokat részesítetek előnyben a párválasztáskor akik nekik jobban megfelelt, a többi akik lehet, hogy versenytársat jelentett okosabbak, intelligensebbek, fizikailag erősebbek voltak nem tudtak tovább szaporodni...

Tudom, hogy borzasztó a felismerés, de megértem miért akarnak a nő függetlenek lenne a férfitól, bennük van az eredeti álapothoz valló visszatérés vágya....

2018. nov. 25. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
kérdező,mi van veled?kiskorodba meg bacott faterod vagy mi a tosz van?
2018. nov. 25. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az őskorban milyenek voltak az emberi viszonyok, azt nem tudom, de feltehetően az elrabolt lány apja és fiú testvérei nem nézték szótlanul, és ha még a őt le is győzte fizikálisan, a rokonságot már nem.
2018. nov. 25. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Rég időkben népeket irtottak ki, legalább is a férfiakat, a megmaradt nőket meg magukévá tették, és ilyenkor választhattak, mit képzeltek miért ilyen kevert a Magyar nép?
2018. nov. 25. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyengeségről annyit, hogy a nők többsége az elmúlt évezredek alatt sem kotlott a kis ablaka előtt, hogy kötögessen, míg a férje éppen háborúban gyilkolászott, vagy ház méretű fatönköket tépett szét puszta kézzel. A nem nemes nők általában a férjük mellett dolgoztak, művelték a földet, és életük során kihordtak és megszültek több gyereket is, amihez erősnek kellett lenni.

Az intelligenciáról annyit, hogy a nőket aktívan és erőszakosan próbálták távol tartani a művészetektől és a tudományoktól, ÉS MÉG ÍGY IS sikereket értek el tudományos és művészi területeken. Melyik másik elnyomott csoport volt képes erre?

Azt mondod, hogy farkasokból agyatlan pincsikutyákat csináltak belőlünk a férfiak? Most, hogy nem vagyunk visszafogva, több tanult nő van, mint férfi, és a nők jobb eredményeket érnek el az oktatás minden szintjén (általános iskolától az egyetemig) mint a férfiak. Az viszont ezerszer alátámasztott tény, hogy szinte minden területen nehezebben kapunk elismeréseket, ennek viszont semmi köze ehhez a "kitenyésztés" elmélethez. wtf...

2018. nov. 25. 17:39
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es igazad van, de az iparosodás előtt a nők othol kuksoltak, lesték mikkor jön meg a férjük és hozz valami ételt a családnak, az öskorban peddig a nő neve "halgass" volt mert a férfi kihasználta pillanatni elönyét, és azt vállasztotta aki neki legjobban megfewlelő, nem peddig azt akit kellet volna, egy hozzá hasonlót nem választ a férfi, csak nála mindenben gyengébet...
2018. nov. 25. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Én elmúltam 40, de sosem vettem észre, hogy egy nő a kedvemért bármit is megtett volna. Most meg az agyon sztárolt feminista-genderista világrendben meg még ciki is ha egy férfit emberszámba vesznek.
2018. nov. 25. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"pl. nem kellene feleség legyen"

Miért, most muszáj? Szerintem nem.

És szerintem az iparosodás előtt sem ült otthon a feleség és várta az urát, hogy majd hoz kaját, hanem megfőzte(!), mire hazament, mert elé kellett tenni. (És ha azt nézzük, ez sok férfiban manapság is megmaradt, rengeteg dolgot nem hajlandóak megcsinálni, míg nem rugdossa őket egy nő, még akkor sem, ha az tisztán csak az ő érdekük - sőt, még olyan is maradt bőven, aki nem eszik, míg nem rakják elé...)

Szerintem az elméletedet azokkal kéne ütköztetni, akik szerint a nőknél van a hatalom, mert náluk van az összes p-na, meg egyébként is férfitöbblet van, így pont hogy nem a férfi választja ki, hogy ki tesz magáévá, ami egy az egyben ellentmond a feltételezésednek (" a férfi döntötte el milyen nője legyen és az öröklődött át máig").

2018. nov. 25. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!