Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok duci molett kicsit kövèrebb nő mièrt szègyeli az alakját?
Milyen érdekes, hogy a többség azt írja, hogy nem jó a kövérség, mégis minden ilyen válasz le van pontozva.
Akik szerint jó a kövérség azok érveljenek mellette, ne csak lepontozgassanak.
Hajrá, szeretném tudni, hogy mi a jó a cukorbajban, az érelzáródásban, a felfekvésekben, az ízületi problémákban és ehhez hasonló kövérséggel összefüggő betegségekben. Miért jó nektek, hogy a szerelmetek évtizedekkel kevesebbet él a lustasága miatt?
Kinek mi tetszik, nekem sem jönnek be a vékony lányok, de minek pejoratív jelzőket aggatni arra, aki nem jön be?
Nekem a magas és teltkarcsútól, molettig alkatú nők tetszenek, de mi értelme összahasonlítgatni? Masoknak meg az alacsony és vékony lányok tetszenek?
Melyik a vonzóbb? Amelyiket te annak találod, ez csak rád tartozik, de visszatetsző dolog a neked nem tetsző alkathoz méregetni.
Utolsó vagyok
Es mivel nekem nem tetszik eléggé, ezért ugy vagyok vele h ,,másnak miért tetszene?"
Azért mert az önbizalmad a béka s..gge alatt van, és utálod is magad, azért engedtessék már meg, hogy más szépnek tartson téged. Azért, mert te utálod magad, attól még más szerethet, nem? Vagy számodra ez csak úgy működik, ha te szereted magad, akkor csak akkor fog más is?
A saját önutálatod miatt se fog téged soha senki se szeretni.
Foglalkozz önismerettel, önszeretettel! Jó alakod van, úgyhogy fogadd el, és szeresd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!