Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedveskedik, ha én bunkó vagyok vele?
Figyelt kérdés
Van egy pasi (már egy jó ideje nincs köztünk semmi), mivel egy helyen dolgozunk sokszor találkozunk. Én az utóbbi időben elég bunkó voltam vele, szinte semmibe vettem, ő mégis továbbra is kedveskedik, segít, csak úgy magától hoz kávét stb... Minek csinálja, ha én ilyen vagyok vele?2018. nov. 22. 20:14
1/6 anonim válasza:
Kekszeltetek anno? A kérdés, hogy miért vagy tahó vele? Nyilván kedvel téged.
2/6 anonim válasza:
Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
3/6 anonim válasza:
Meg akar lágyítani, valószínűleg látja, hogy álarcot viselhetsz, hogy a "héj" alatt igazából nem is vagy ilyen.
4/6 anonim válasza:
Mert normális, kedves ember. Ellentétben veled.
5/6 anonim válasza:
Azért, mert nem mindenki bunkó. Ha el akarsz távolodni valakitől, nem az az intelligens megoldás, hogy megpróbálod földbe döngölni. Lehet, hogy ő is hülye, mert koslat utánad, de akkor sem kellene így bánnod vele.
6/6 anonim válasza:
Mert ezt szereti, a bunkóságot, sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!