Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál azzal az emberel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál azzal az emberel akivel megcsalt a párod?

Figyelt kérdés
Most nincs barátnöm, szóval nem aktális. :D Csak érdeklödöm. :D
2010. jún. 26. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Eleinte én is kettécsaptam volna a fejét, de idővel kiderültek olyan dolgok az exemről, amik után inkább megköszönném, hogy elvitte.
2010. jún. 26. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:

semmit. volt már ilyesmiben részem, 1 hónapig csalt a másik csajjal, gondolta őt majd nem fogja átverni. nos meglepődött kissé, mert nemsokkal azután h velem szakított és vele lehetett volna már meg is csalta egy harmadik csajjal =)

én csak mosolyogtam az egészen, mert mind2 csaj hozzám futott, én meg csak megrántottam a vállam, hogy ezek után mégis mit vártak tőle?

azóta a srác is megkapta az élettől, én egy újjal nem nyúltam hozzá, ezek utánnem érdemelt volna annyit =)

a harmadik felet sose szoktam hibáztatni, mert felesleges.

2010. jún. 26. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyszercsak megjelent egy csaj ordítva, őrjöngve, hogy én mekkora egy ribanc vagyok. Mert mint kiderült, az a pasi, akivel pár napja táncoltam, csókolóztam, majd randiztam, az a barátja volt, már több éve. Amikor megkérdeztem a pasit, h van-e barátnőd, ő azt mondta, h nincs. Persze az incidens után rögtön dobtam, és a csaj is.

Akkor most én is olyan ribanc vagyok, akit fel kell négyelni? Szerintem az ilyen estekben a megcsaló a hibás, nem az akivel megcsalták. Én nem is tudtam a lányról.

2010. jún. 26. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem ez helyzettől is függ...

Mert van olyan,hogy a csaj nem is tudja hogy a pasi kapcsolatban él... Akkor a pasi a szemétláda és a csaj nemtehet semmiről sem.

De egészen más tészta ha tudomásában van és rámászik a pasira... Velem ez történt :/

2010. jún. 26. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
SEMMIT a csajomat akasztanám fel,végülis ö a hibás
2010. jún. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!