Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál azzal az emberel akivel megcsalt a párod?
semmit. volt már ilyesmiben részem, 1 hónapig csalt a másik csajjal, gondolta őt majd nem fogja átverni. nos meglepődött kissé, mert nemsokkal azután h velem szakított és vele lehetett volna már meg is csalta egy harmadik csajjal =)
én csak mosolyogtam az egészen, mert mind2 csaj hozzám futott, én meg csak megrántottam a vállam, hogy ezek után mégis mit vártak tőle?
azóta a srác is megkapta az élettől, én egy újjal nem nyúltam hozzá, ezek utánnem érdemelt volna annyit =)
a harmadik felet sose szoktam hibáztatni, mert felesleges.
Egyszercsak megjelent egy csaj ordítva, őrjöngve, hogy én mekkora egy ribanc vagyok. Mert mint kiderült, az a pasi, akivel pár napja táncoltam, csókolóztam, majd randiztam, az a barátja volt, már több éve. Amikor megkérdeztem a pasit, h van-e barátnőd, ő azt mondta, h nincs. Persze az incidens után rögtön dobtam, és a csaj is.
Akkor most én is olyan ribanc vagyok, akit fel kell négyelni? Szerintem az ilyen estekben a megcsaló a hibás, nem az akivel megcsalták. Én nem is tudtam a lányról.
szerintem ez helyzettől is függ...
Mert van olyan,hogy a csaj nem is tudja hogy a pasi kapcsolatban él... Akkor a pasi a szemétláda és a csaj nemtehet semmiről sem.
De egészen más tészta ha tudomásában van és rámászik a pasira... Velem ez történt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!