Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igazi szerelem, feltétel nélküli szeretet, boldog házasság stb?
Én hiszek abban, hogy igazi szerelem és boldog házasság létezik, és jó, hogy van - már ha nem az ilyen hollywoodi cukros nyáltengert tekintjük boldogságnak, és nem rohanunk el bőgve, ha egyetlen rossz napja van a kapcsolatnak. A feltétel nélküli szeretet... hááááát... létezik, de sztem az nem egyenlő az igaz szeretettel. Ennyi erővel, ha a másik egyik napról a másikra bekattan, és elkezd verni, pofozni, akkor sem szabadna elhagynom, mert juj, hát a feltétel nélküli szeretet az igazi???...
Én nyilván csak saját tapasztalatból tudok beszélni. Volt egy 6.5 éves kapcsolatom, aminek kb. közös megegyezéssel vége lett idén. Tudtommal egyikünk sem csalta meg a másikat, én biztos nem. Kihűlt a kapcsolat és mindkettőnk hibázott a vége felé a kapcsolatban (én úgy érzem, ő többet, és én jobban kommunikáltam a gondokról, aztán lehet, ő meg fordítva érzi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!