Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Egyszerre van jó kedvem és büntudatom?
A most már hívhatom volt férjem még nem tudja, de a karácsonyt már nem együtt töltjük, elköltözök, folyamatban a válás, még egyszer a bíróságon találkozunk, és többé nem.
Tegnap este úgy bújt hozzám, ahogy évek óta nem tette, és nagyon jól esett így aludni, együtt lenni. Fura volt a reggel, minden. Nem tudom hová, hogyan kezeljem ezt amit érzek, azt se tudom mi az.
Már nem is tudom, nem szeretnék újra bízni, elhinni a délibábot.
Nagyon hülye vagyok? Igen😊
Pont, hogy eddig cukroztam... És ezt már nem.
Ez nem egy olyan dolog, hogy gyerekként nézed a fagyit, és amikor tudsz veszel magadnak. Azt a "törödést" nem lehet venni, és amikor már az ördögnek is eladnád a lelked érte, "kapsz", de qvára késő. A válást is le lehet állítani, vagy ugyan úgy együtt élni, csak "szabadon", de ezek fel sem merülnek bennem, hogy hagyjuk, hiszen lám milyen jó is volt este, még két napig...? A mi esetünkben, az én esetemben nagyon késő. Tényleg hülye vagyok, ha egy percet is maradok. Nem a fene nagy tombolás a cél, hanem az Élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!