Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekünk, vörös hajú férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekünk, vörös hajú férfiaknak miért ilyen véres horror az életünk? Miért undorodnak tőlünk a nők, kivéve ha az a nevünk hogy Ed Sheeran?

Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 23:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

#11 Azért rohadt érdekes látni, hogy a nők konkrétan bármilyen kinézetű férfira fel tudnak izgulni (Benedict Cumberbatch, Ed Sheeran, Mads Mikkelsen, a bohóc a Stephen King horrorfilmből, a mutáns hal-szörnyeteg a víz érintéséből) miközben bármeddig megyek vissza a filmtörténetben, ti mindig csak ilyen sorozatgyártott Mila Kunisokra meg scarlett johanssonokra vagytok képesek egyáltalán nőként nézni.

De ja, hülyézz le ezen az anonim fórumon emiatt az észrevétel miatt. Jó érzés volt? Mennyit mersz megengedni magadnak a való életben a nőkkel? Szemkontaktus megy?

2018. nov. 21. 01:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Annak, hogy undorodnak tőled a nők, nem a vörös hajad, hanem a taszító személyiséged az oka.
2018. nov. 21. 01:56
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Én nem undorodom a vörös hajú pasiktól, sosem undorodtam, simán össze is jönnék eggyel, de ha ilyeneket gondolsz a nőkről, ne csodálkozz, ha nem kérnek a társaságodból.
2018. nov. 21. 03:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Hihetetlen sötétek vagytok ti nők.

Egyszerűen a gondolkodás szikrája sincs meg bennetek."

Ennyike! És ezek után még van képed a külsődre fogni a sikertelenségedet.

2018. nov. 21. 03:45
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Vörös a személyiséged és taszító a hajad. Ezen kombó az oka.
2018. nov. 21. 05:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Látszik a fejeden az alkoholizmus, és a kisugárzásodon az elméd egyszerűsége. Ez a te bajod, nem a vörös haj, merthogy a vörös haj ritka, és szexi.
2018. nov. 21. 06:23
 17/23 anonim ***** válasza:
44%

12: igen, bizonyára tok igazad van, hiszen az utcán sose látni molett csajt pasival, és a szomszed lány típusok is mind egyedül vannak!

Jah, nem, mégsem!

A scarlet johansonok olyanok mint egy Ferrari, megnézi az ember egyszer, de kinek kellene? Sokat fogyaszt, hangos, ráz

Elárulom, a férfiak 99%-a az átlag csinos nőkre bukik, pont nem ezekre a kirakat cicákra.

Ne a gyk-s szűz kommandóból indulj ki, aki csajt csak álmaiban látott, ezért azzal kompenzál, hogy közli neki csak az AAA kategóriás topmodell kell, mintha azért nem lenne senkije, mert kevés az ilyen nő

2018. nov. 21. 06:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Pár vöröset ismerek, de azok valamiben kiemelkednek, egy kenus, egy egyetemista, vezetőbeosztású, stb. Biztos neked is van valami erősséged, koncentrálj arra, keresd meg, aztán majd lesz nőd. Azt mondják az ezo-mókusok, hogy az ok mindig én vagyOK,tehát a gondolkodásodban van a hiba. Aki nem szereti/fogadja el magát, az mást se tud. Ez az én semmitm ondó hozzászólásom. 44F
2018. nov. 21. 07:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Az unokatestvérem férje vörös hajú. Mindjárt szólok neki, hogy gyorsan váljon el, és keressen egy szőke, barna, feketa/ kopasz férfit, mert biztos undorodik a férjétől, csak tizenpár év alatt nem vette észre
2018. nov. 21. 07:52
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
13. válaszolónál a pont. :D
2018. nov. 21. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!