Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a felettesem munkaban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a felettesem munkaban megfogja a kezem, az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Sajnos nem igazan latom, masokkal hogyan viselkedik igy nem tudom megmondani, hogy vajon mindenkivel igy viselkedik-e. Engem egy kicsit zavar de nem tudok hogy reagalni, hisz ha azt mondom neki ne csinalja akkor eleg hulyen sulhet el mintha megvadoltam volna vajon csak bekepzelem? Ma is ratette a kezet az enyemre, mert latta ideges voltam egy feladat vegett. Egy nehany napja ugyszinten, akkor is az asztalon volt a kezem es ratette az ovet es ott hagyta vagy 10 masodpercig ameddig beszelt hozzam magyarazott dolgokat. Egyebkent mindig kedves velem, meg megesett, hogy kiemelte en vagyok az egyetlen pozitiv ember akivel itt meloban talalkozni szokott. Mit gondoltok?
2018. nov. 20. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
mért mindig a főnökök ... majd ha a veled egy szinten dolgozó férfi fogja meg a kezed , kerülj rózsaszín ködbe.
2018. nov. 20. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:

"Ma is ratette a kezet az enyemre, mert latta ideges voltam egy feladat vegett." Ezt például egy emberi gesztusnak venném, ahol a másik bátorítani próbál.

A másik nem feltétlen indokolt, de vannak emberek, akik megérintik a másikat miközben magyaráznak neki, lehet ő is ilyen, látni kéne másokkal.

Esetleg mondd neki, hogy nem vagy hozzászokva, ha ennyire közvetlenek veled, mellőzze az érintést, mert kellemetlen számodra a helyzet.

32/f

2018. nov. 20. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Fura! Nekem tuti az lenne...

Évek óta dolgozok, sok férfi főnököm volt... oké a franciák erőltették az ilyen puszit meg vállonveregetést, utáltam. De magyar férfitól ez fura. 1-2 kollega ha csak finoman hozzáér a vállamhoz nagy ritkán, már az is.

Főnököm kedvel, én is őt, jókat röhögünk, és sokat is idegeskedünk de még csak hasonló se történt.

30/n

2018. nov. 20. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem azert volt furcsa, mert nem vagyok hozzaszokva, inkabb az zavart, hogy nem tudom hova tenni. Ha tudnam, hogy csak barati akkor nem erdekelne, de mivel van felesege ezert zavar. Nem mertem neki szolni hisz nem lehetek biztos benne mi rejtozik a gesztus mogott. Amugy elso, orulok, hogy ismeretlenul is ilyen jol ismersz. Az exemet konkretan en vittem mindenhova mert nem volt munkahelye meg ezt is elneztem, de mostmar megtanultam hogy kivel kell kezdeni es kivel nem. Tudom mit erek es ki a fajsulyom es ki nem az. Ezzel pedig nem gondolok semmilyen vegzettsegre, meltatlan, sot undorito viselkedest nem turok el sem fonoktol, sem ketkezi munkastol.
2018. nov. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!