Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A deszkás srácoknak mért általában a plázacicák jönnek be?
mondjuk van pár kivétel..de a többségnél így vettem észre.és így nagyon sz*r.mert én nem az a plázacica fajta vagyok.=/
én pl meghalok a helyes deszkás csőnacis srácokért:D
és ha olyasmi a haja mint Jb-é de ez nem lényeges.
Nem tökmind1 hogy öltözködöm? Miért kéne nekem valamilyen klikkhez tartoznom? Miért kéne beállnom a csordába? Tegyük fel, és mondjuk azt, hogy így is van, én egy jóképű, sportoló vagyok, de utálom a rohadt skatulyázásokat. Nem tartom magam cső bunkónak, de azt viszont gyűlölöm, hogy civilben egyenruhát kéne hordanom, az ilyen b.uzi gyerekek miatt. Akkor én most nem is kellek neked, mert nem ér vállig a hajam, és nincs lányos csőnadrágom fiú létemre? Hát édesem, lehetséges, hogy valszeg te se kellenél nekem másra, csak egy durgásra...aki ilyen kiinduláspontból ítéli meg az embereket, az vagy éretlen, vagy egyszerűen közönséges tahó.
19/F
de most nem az h mindenki tartozzon vmilyen klikkhez..
és nem onnan ítélem meg az embereket h h öltözködnek vagy h van e rajtuk csőnaci..csak ah mégis akk jobban bejön
vagy nem tom ezt h leírni
szal nem így ítélem meg az embereket csak egy kérdés volt nem tom mit kell ezen így felkapni a vizet..
1; a deszkások nem emosok (persze van buz*s,magamutogató kivétel)
2; ez nem a plázacicaság lényege nem szabad ennyire szűk látókörűnek lenni szerintem függetlenül attól hogy deszkás-e az ember vagy nem saját maga válogatja hogy milyen stílusú nőt szemel ki!!!!! és szerintem ezzel ha nem is mindenki sokan egyetértenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!