Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A deszkás srácoknak mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A deszkás srácoknak mért általában a plázacicák jönnek be?

Figyelt kérdés

mondjuk van pár kivétel..de a többségnél így vettem észre.és így nagyon sz*r.mert én nem az a plázacica fajta vagyok.=/

én pl meghalok a helyes deszkás csőnacis srácokért:D

és ha olyasmi a haja mint Jb-é de ez nem lényeges.

2010. jún. 26. 11:15
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
jaaa értem:D
2010. jún. 26. 18:36
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tökmind1 hogy öltözködöm? Miért kéne nekem valamilyen klikkhez tartoznom? Miért kéne beállnom a csordába? Tegyük fel, és mondjuk azt, hogy így is van, én egy jóképű, sportoló vagyok, de utálom a rohadt skatulyázásokat. Nem tartom magam cső bunkónak, de azt viszont gyűlölöm, hogy civilben egyenruhát kéne hordanom, az ilyen b.uzi gyerekek miatt. Akkor én most nem is kellek neked, mert nem ér vállig a hajam, és nincs lányos csőnadrágom fiú létemre? Hát édesem, lehetséges, hogy valszeg te se kellenél nekem másra, csak egy durgásra...aki ilyen kiinduláspontból ítéli meg az embereket, az vagy éretlen, vagy egyszerűen közönséges tahó.

19/F

2010. jún. 27. 00:18
 33/37 anonim ***** válasza:
B*ssza meg, öreg vagyok én már az ilyenekhez.
2010. jún. 27. 00:30
 34/37 A kérdező kommentje:

de most nem az h mindenki tartozzon vmilyen klikkhez..

és nem onnan ítélem meg az embereket h h öltözködnek vagy h van e rajtuk csőnaci..csak ah mégis akk jobban bejön

vagy nem tom ezt h leírni

szal nem így ítélem meg az embereket csak egy kérdés volt nem tom mit kell ezen így felkapni a vizet..

2010. jún. 27. 16:01
 35/37 anonim válasza:
1. válaszoló én is deszkás vagyok félhosszú hajam van csőnaciba deszkázok de attól nem vagyok emo ennyit erről xD
2011. jún. 23. 16:11
 36/37 anonim válasza:
előző vagyok 2010-06-27 00:18 ha nem vetted volna észre szinte minden fiu csőnadrágot hord 13/F
2011. jún. 23. 16:15
 37/37 Cliché válasza:

1; a deszkások nem emosok (persze van buz*s,magamutogató kivétel)

2; ez nem a plázacicaság lényege nem szabad ennyire szűk látókörűnek lenni szerintem függetlenül attól hogy deszkás-e az ember vagy nem saját maga válogatja hogy milyen stílusú nőt szemel ki!!!!! és szerintem ezzel ha nem is mindenki sokan egyetértenek:)

2012. júl. 7. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!