Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A deszkás srácoknak mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A deszkás srácoknak mért általában a plázacicák jönnek be?

Figyelt kérdés

mondjuk van pár kivétel..de a többségnél így vettem észre.és így nagyon sz*r.mert én nem az a plázacica fajta vagyok.=/

én pl meghalok a helyes deszkás csőnacis srácokért:D

és ha olyasmi a haja mint Jb-é de ez nem lényeges.

2010. jún. 26. 11:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
ahwww~én is meghalok értük=) és az a haj(L) utálom jb-t de az olyasmi hajú fiúkat egyszerűen imádom:D főleg ha helyes is:D a kérdésre visszatérve...nagyon sz_r h azok a r_bancok jönnek be nekik:@ annyira idegesítő h én rohattul nem vagyok az a fajta és meglátok egy deszkás fiút egy plázap_csával kiborít. én nem akarok olyan lenni....és pont
2010. jún. 26. 17:06
 22/37 A kérdező kommentje:
de mér utálod?:D
2010. jún. 26. 17:06
 23/37 A kérdező kommentje:

én justint is szeretem

De engem is kiborít amikor egy tök helyes srác méghozzá deszkász egy nyomorék plsázacicával van..-.-"

hát borzaszto...

2010. jún. 26. 17:09
 24/37 A kérdező kommentje:
17:00nak ment a mér utálodXD
2010. jún. 26. 17:15
 25/37 anonim ***** válasza:

hát nem az h utálom...hanem nem foglalkozok vele h van. és azt meg azért írtam h utálom mert nem szeretem a hangját.

és az előzőkre meg az emo-sok meg a deszkás helyesfiúk rohattul nem ugyan azok-.-""" tuti nem keverte össze mert még a vak is látja h teljesen más. és az h olyan a haja-.-" az emosoknak ált.hosszabb^^ dee ahhww olyan édes amikor egy fiúnak olyan a haja=) egyszerűen IMÁDOM:D

2010. jún. 26. 17:15
 26/37 A kérdező kommentje:

mondjuk bejön más srác is aki pl nem deszkás..

de annak örülnék a legjobban ha deszkás csávóm lenne..:D

2010. jún. 26. 17:26
 27/37 anonim ***** válasza:

Kérdező , neked miért jönnek be a deszkás fiúk és miért nem a discosokat/rockereket szereted ? Hát ezért szeretik ált a plázacicákat.

Am meg ki vagy mi a tosz az a jb ?

2010. jún. 26. 17:28
 28/37 A kérdező kommentje:

hát nem az h más nem jön be hanem azok lenének a legjobbak:D

de ilyen rockerek meg hasonlok nem jönnek be nem az eseteimXD

és a jb az justin bieber..xD

2010. jún. 26. 17:36
 29/37 anonim ***** válasza:
17,00ás vagyok, nem azt mondtam h utálom, semmi bajom velem, nem hallgatom a zenéit, csak most annyira felkapott lett a gyerek az ilyen 14-15 évesek körében, és azért mondtam h gondolom te is ilyen idős lehetsz, 18/f
2010. jún. 26. 18:22
 30/37 anonim ***** válasza:
*semmi bajom vele
2010. jún. 26. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!