Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A deszkás srácoknak mért általában a plázacicák jönnek be?
mondjuk van pár kivétel..de a többségnél így vettem észre.és így nagyon sz*r.mert én nem az a plázacica fajta vagyok.=/
én pl meghalok a helyes deszkás csőnacis srácokért:D
és ha olyasmi a haja mint Jb-é de ez nem lényeges.
én justint is szeretem
De engem is kiborít amikor egy tök helyes srác méghozzá deszkász egy nyomorék plsázacicával van..-.-"
hát borzaszto...
hát nem az h utálom...hanem nem foglalkozok vele h van. és azt meg azért írtam h utálom mert nem szeretem a hangját.
és az előzőkre meg az emo-sok meg a deszkás helyesfiúk rohattul nem ugyan azok-.-""" tuti nem keverte össze mert még a vak is látja h teljesen más. és az h olyan a haja-.-" az emosoknak ált.hosszabb^^ dee ahhww olyan édes amikor egy fiúnak olyan a haja=) egyszerűen IMÁDOM:D
mondjuk bejön más srác is aki pl nem deszkás..
de annak örülnék a legjobban ha deszkás csávóm lenne..:D
Kérdező , neked miért jönnek be a deszkás fiúk és miért nem a discosokat/rockereket szereted ? Hát ezért szeretik ált a plázacicákat.
Am meg ki vagy mi a tosz az a jb ?
hát nem az h más nem jön be hanem azok lenének a legjobbak:D
de ilyen rockerek meg hasonlok nem jönnek be nem az eseteimXD
és a jb az justin bieber..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!