Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha nem tükörsima odalent?
A barátommal alszok nemsokára és gyantázni nincs időm elmenni már a héten. Ha borotvával leszedem szépen, amennyire lehet, az még jó? Nem igazán szoktam borotválni, mert egyrészt már egy nap alatt is visszanő egy kicsit meg azért mégsem olyan, mintha gyantával lenne.
Szóval zavaró az, ha minimálisan van ott némi szőr (pár mm)? 19/L
Szerintem egyáltalán nem fogja zavarni, bizonyára mással lesz elfoglalva mint azzal,hogy ezt centizgesse.
Talán még téged jobban zavar mint Őt.
Én krémet szoktam használni, semmi gondom nincs vele. Érzékeny bőrre valót,és persze ügyelek arra,hogy ne kerüljön belsőbb részre.
Ezt otthon is meg tudod oldani.
Lehet megköveztek érte, de a fazon szerintem jobb, mint a jénai tál.
32/f
De miert "nem kerdezel ra inkabb"?? Lehet, hogy egyszerubb lenne az eleted, ha pl. a szoroset szereti;) En orulnek:D
Amugy ha egy fokkal jobb is a gyanta-simasag, a legtobben orulnek, ha egyaltalan borotvaltan sima, persze, hogy nem "zavaro"...
A nagymamabugyi mellett kérlelhetetlenül kiburjánzó fajtán kívül szerintem a ~90%-unknak minden mindegy. :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!