Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsam le a hazug exemet? Nagyon zavaró!
Szóval vagy másfél éve szakítottam az akkori csajommal, az egyszerűség kedvéért legyen A. Drámakirálynő volt - ez is vezetett többek között a szakításhoz - gyakran emlegette, hogy az ő exei így meg úgy nincsenek túl rajta, hogy az összes exe szakítás után olyan nőt keresett, aki hasonlít rá (mármint A-ra). Míg kapcsolatban voltunk, naivan csak bólogattam, hogy aha, nahát, milyen ragaszkodó exeid voltak... mondjuk furcsálltam, hogy az ÖSSZES exe KIVÉTEL NÉLKÜL az ő hasonmását keresi, de nem fűztem hozzá semmit.
Aztán nemrég megismerkedtem egy lánnyal (legyen B mint Bűbájos :) ), akibe beleszerettem, és azóta egy pár vagyunk. A. viszont a közös baráti társaságunkban elkezdte híresztelni, hogy én még mindig csak "vele akarok kommunikálni", hogy igazából még őt szeretem, és hogy én is csak valami pótlékot, hasonmást találtam B-ben. (Erről annyit, hogy A kreol bőrű, extrovertált drámakirálynő, B pedig kedves, visszafogott, világos bőrű... és még sorolhatnám a különbségeket.) Magyarul szépen rájöhettem, hogy rólam ugyanúgy hazudik, ahogy nekem hazudott az összes "hozzá ragaszkodó" exéről.
Az, hogy A. rólam kamuzik, hagyján, a barátaim ismernek, el tudják dönteni, olyan vagyok-e, amilyennek A. beállít, vagy sem. De hogy B-t pótléknak nevezi, piszokmód dühít. Mintha becsmérelnék vagy megpróbálnák lealacsonyítani a lányt, akit szeretek, puszta egoizmusból.
Hogy állítsam le a hazugot? Amilyen önimádó, ha személyesen elbeszélgetnék vele, 1. letagadná az egészet 2. még bemagyarázná magának, hogy azért keresem, mert "még mindig őt akarom".
En a helyedben, ha te el akarod kerulni azt, hogy azt higyje, meg mindig ot akarod, akkor egyszer egy ilyen barati talalkanal mindenki elott beoltanam, hogy nem ugy van az, ahogy az o fejeben o elhitette magaval. Vagy, viszed magaddal a szerelmedet es szinte tudomast se veszel rola.
Az a baj, hogy az ilyen gondolkodasuaknal nem eleg a szep szo, se az, hogy tudja, teged mennyire duhit. Ha latja, hogy leszarod, elobb utobb mindenki latni fogja, hogy kamuzik..
Tiltsd le mindenhol a csába, aztán nem lesz túl hiteles, hogy "annyira epekedsz utána".
Az ilyen nyomorékokkal mást nem érdemes kezdeni.
Híreszteld te meg, hogy az a jó b-Ben, hogy nem hasonlít a-ra :D
32/f
Jaj, nehogy szólj neki, még nagyobb pockot kapna. Még örülne, hogy emiatt foglalkozol vele.
Hagyd a fenébe, nem épelméjű az ilyen. Talán van is valami komplexusa, vagy kisebbrendűségi érzése, amit ellensúlyozni akar magának, vagy ki tudja.
Csak azzal tudsz valamit elérni, ha vastagon le.szarod őt. Ha picit is foglalkozol vele, úgy érzi hogy nyeregbrn van. Max beszélj a barátaiddal, hogy ignoráljál ezt a gyökér beszólásait ők is, de szerintem nekik is van ennyi eszük hogy látják hogy a másik nővel vagy boldog, ergo amit az exed mond, az csak mese.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!