Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyugodjak meg? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyugodjak meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy jelenleg ugyan nem vagyok kifejezetten haragban a párommal, mostanába egy ideig többször összekaptunk, aztán minden jobb lett, aztán egy hülyeség miatt megint. Ma találkoztunk ismét, a mai találkozónk elég jól alakult. Mostanában mindkettőnknek felgyülemlett a tennivaló, én az egyetem miatt sokszor stresszelek, ő próbál nyugtatni mondja hogy ne idegeskedjek annyit. Ő nem kimondottan stresszes de ha neki is sok a munka vagy valami akkor megérezni a hangulatán. Szóval az a gondom, hogy félek, aggódok, hogy megmarad-e a kapcsolatunk vagy mi lesz. Pedig nem teljesen rossz, mert a héten is magától vett nekem ajándékot, elmentünk együtt vacsorázni egy étterembe és hiába volt elfoglalt, egyszer rá áldozta egy teljes fél napját, hogy segítsen nekem valamiben. Meg amúgy végülis mondta, hogy a veszekedések ellenére végül jó volt mégis, hogy látott meg azt is beszéltük, hogy sajnálom hogy kiborítottam sokszor. Mondta, hogy néha tényleg nem vagyok könnyű eset de hiányoznék neki ha nem lennék meg hogy szeret.

A gondom az, hogy annak ellenére hogy elvileg most minden rendben, félek, hogy mennyire távolodott el tőlem vagy valami. Meg, próbálom kitalálni mit tegyek hogy megerősítsem a kapcsolatunkat. Ő azt mondja hogy amúgy is sok mindenen kattogok mostanában és látja rajtam hogy stresszelek minden nap. De ha meg azon stresszelek hogy mi volt meg mi lesz akkor megint meg fogom hülyíteni az agyalással.

2018. nov. 17. 19:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy a párom maga mondta, hogy ha nem akarna velem lenni, nem lenne. Hogy csak azért, hogy legyen valakije, nem lenne valakivel. Meg, hogy elmondaná, ha már annyira nem akarna velem lenni és valami olyan problémánk lenne. Meg hogy inkább egyedül lenne, mint egy rossz kapcsolatban.

De ma is látszott, hogy szeret szóval megpróbálok nem agyalni mert azzal elűzöm :(

2018. nov. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!