Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha torz fejű férfiként ilyen kaliberű barátnőre tartok igényt, az miért baj, miért szólnak le érte hogy el vagyok szállva?
Figyelt kérdés
Miért bűn az ha a szép tetszik? Attól független hogy én nem vagyok egy maszkulin fejű pasi.
Lehet van olyan éteri szépségű őzike akinek pont az ilyen torz fej jön be nem?
A kövér, lófejű, formátlan nők nem tetszenek sajnos.
2018. nov. 16. 19:40
11/13 anonim válasza:
A te dolgod, hogy milyen lánnyal szeretnél együtt lenni, ahogyan az is, hogy sikerül-e ilyen kritériumok mellett párt találnod.
Téged leginkább azért szólnak meg, mert a saját felelősségedet nem ismered el, és folyamatosan a nőket hibáztatod, szidod az irreális elvárásaidból fakadó sikertelenséged miatt.
12/13 anonim válasza:
Én állítólag szép és csinos vagyok és bejönnek a csúnyább férfiak csak legyen okos. Nekem az a szexi egy férfiba!
Meg szeretem, hogy szerencsésnek érzik maguk velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!