Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves férfiként van még esélyem 17-19 körüli, romlatlan, tiszta, még nem kiégett, csinos lányra?
A huszonévesektől a gyomrom kavarog, az oltári elvárásaiktól, meg a nagy arcuktól. Meg hogy őket már mennyiszer megbántották a férfiak és ezért sérültek.
Egyébként is sokkal vonzóbb egy 18 éves mint egy 25. A 25 éves nő már öregszik, sokkal kevésbé selymesebb mint a 18 éves.
40+os macskáknak kell a legkevesebbet udvarolni szexért, első.
Viszont barátnőnek sose kéne egy sokkal idősebb nő, már csak azért sem, mert ha komolyra fordul a dolog, nem tudnék vele gyerekezni, stb.
A 25 éves nő már öregszik, sokkal kevésbé selymesebb mint a 18 éves.
Egyrészt szűz vagy és a büdös életben nem fogtál még nőt, másrészt ezt egyértelműen csak sértésnek szánod, egy 25 éves fiatalnak is pont annyira lehet puha a bőre, mint egy 18 évesnek, és egy 18 évesnek is lehet száraz meg érdes, ez nem kor kérdése. Leöregezni egy 25 évest, úr isten😂
Amúgy meg te 27 éves vagy, úgyhogy mire fel szólod le a saját korosztályod?
Csakhogy én férfiként vagyok 27 éves. A férfiaknak jól áll a kor.
Én valószínűleg 35 évesen jobban fogok kinézni mint most, sármosabb leszek..
Ahogy most is jobban nézek ki mint 20 évesen, éretlenül.
A nők viszont rohamtempóban öregednek.
"Egyrészt szűz vagy és a büdös életben nem fogtál még nőt"
Nem vagyok szűz, igaz nem sok nővel volt még dolgom eddig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!