Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A budapesti nők miért nem szeretnek szemezni a tömegközlekedési eszközökön?
Figyelt kérdés
Elkezdem őket lesni de elrántják a kis buksijukat. Miért van ez?2018. nov. 15. 21:18
21/28 anonim válasza:
Azért mert mindig csúnyán beszélsz, nem én pontozlak :)
22/28 anonim válasza:
Szeretnek.... a felső 10%-al...
23/28 anonim válasza:
Az a habzás, hogy akik azt mondják, juj, mindenki a mobilját nézi, azokon látod, hogy szétpukkannak, mert azt akarják, hogy RÁJUK figyeljenek. Csak az én, én, én megy ezeknél, és nem bírják, hogy egy telefon többet ér, mint a felfújt egojuk.
24/28 anonim válasza:
Egyszerű a válasz, a BKK szegények utaznak 90% a nők meg maguknál tehetősebb férfit akarnak.
Szemez a nőkkel egy újabb Porscheból biztosan vissza fognak kacsintani.
25/28 anonim válasza:
Én speciel azért, mert abban nőttem fel, hogy tömegközlekedésen ha valakire akár csak rápillantok, akkor nagyon gyakori az alábbi két lehetőség:
- felcsattan az illető, hogy "MIT BÁMÚSZ'???"
- zavart tekintetű illető (drogos vagy szellemi problémákkal küzdő) betalál magának, már nem egyszer ült le mellém ilyen és beszélgetett hozzám (volt hogy tapizni is elkezdett), vagy csak elkezd ordítani
Meg különben is, az épp aktuális könyvemmel jobb szemezni, mint bárkivel.
26/28 mikeXxX válasza:
Autóval járok passzolom a kérdést 😜! De ahogy látom manapság mindenki a telefon világában él 😕. 39f
27/28 anonim válasza:
Én nőként folyamatosan azt tapasztalom, hogy még ha csak nem is szemezek vkivel, de elbambulok felé kb. 2 mp-re, már jönnek a szexuális megjegyzések, normálisnak kinéző emberektől is... attól függetlenül néha-néha azért szoktam, ha tetszik nekem a srác. Ha nem tetszik, akkor meg nyilván nem öntöm az olajat a tűzre.
28/28 anonim válasza:
Ne az olajat öntsd a "tűzre", hanem a durexes skígyósítót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!