Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az egyik barátom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik barátom, de van párom, akit szeretek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mostanában azon kapom magam, hogy a legjobb barátomról álmodozok, sokszor gondolok rá, sokszor látni szeretném stb. mikor nem is vagyok szerelmes belé. A páromba viszont igen. Mit csináljak, hogy ez elmúljon?
2018. nov. 15. 15:03
 1/4 anonim válasza:
39%
Ribi
2018. nov. 15. 16:27
 2/4 anonim válasza:
72%

Mi múljon el?

Ha nem érzel semmit a barátod iránt akkor nincs semmi ami elmúljon.

Párod tud róla? Gondolom nem.

Figyelj velem ezt eljátszotta egy csaj.

Volt egy barátja akivel nagyon jóba voltak, mikor az exemnek elkezdődött a suli akkor szakított velem.

Kb 1 hónapig könyörögtem hogy mondja el az igazat, erre meg is mondta.

Azt mondta, hogy ő már agusztusba tudta, hogy másba lesz szerelmes.

Undorító dolog amit művelt velem, egy évet dobott el a barátja végett de közben meg pofára esett, hogy nem akar a barátja vele kapcsolatban lenni.

Én annnyit tudok mondani, hogy ne játsz senki érzéseivel.

Van párod és boldog vagy vele akkor ne dobd el mert hirtelen másik fiúról álmodozol, de szerintem ott már baj van ha másik fiúról álmodozol vagy csak átmeneti felindulás.

Én is álmodoztam csajokról mikor a barátnőmmel voltam de nem csaltam meg vagy szakítottam az álmodozás végett.

2018. nov. 15. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Tetszik és ha már álmodozol róla gondolom szexuálisan is vonzódsz hozzá. De mint írtad a barátodat szereted akkor ehez is tartsd magad. Nem tudsz semmit tenni majd csillapodik.
2018. nov. 15. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Poliamória?
2018. nov. 15. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!