Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt szeretné, hogy szedjek fogamzásgátlót, de én nem szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy érzem, h ez nála nagyon sarkalotos kérdés, és félek, hogy elhagyna emiatt :(

Viszont én nem szeretném gyógyszerrel tömni magam, annyi negatív mellékhatása van :( és én szeretnék egészséges maradni, h ha majd gyereket szeretnék, minden rendben legyen velem.

2018. nov. 14. 10:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Mondd el neki részletesen, miért nem szeretnél szedni. Sorold fel a lehetséges mellékhatásokat, vagy ami visszatart téged. Ha fontos neki az egészséged megérti. Ha emiatt elhagy, nem kár érte.
2018. nov. 14. 12:25
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk is szóba került, bár nem erőltette. Talán én hoztam fel egyszer, mikor mondtam, hogy nem szeretnék továbbra sem bogyót szedni. Ő erre azt mondta, hogy igen, vette észre, az elején kicsit furcsállta, de neki nem gond.

Óvszerrel védekezünk (Már 2 és fél éve bevállt), de ha nem lesz jó, akkor megbeszélünk valami más módszert, ami mindkettőnknek jó.

2018. nov. 14. 13:43
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy örülök, hogy szívbeteg vagyok, és nem szedhetek fogamzásgátlót. A nem-et sokan nem értik meg.
2018. nov. 14. 14:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Uramatyám, csajok, honnan szedtek ilyen bunkókat? Nekem eddig 3 pasiból 2 rám bízta, hogy szedek-e bogyót, 1 pedig kifejezetten ellenezte. Férfi haverjaim is MIND e két álláspont közül valamelyiket vallják.

Komolyan vannak ilyen tirpákok, akik nem fogják fel, hogy ez egy mellékhatásokkal járó valami? Cukorkának hiszik? 8 általánosuk megvan az ilyeneknek egyáltalán?

2018. nov. 14. 15:36
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utána néztem más lehetőségeknek is, de őszintén szólva az óvszeren kívül nem találtam olyat, amit jó szívvel bevállalnék, és ne lennének veszelyei. :(

Hüvegyűrű: ez is tartalmaz hormont

Spirál: nagy könnyű mellette mindenféle fertőzést es gyulladást összeszedni, meddoseget is okozhat. Általában azoknak ajánlják, akik már szültek (en még nem). Egy baratnomnek nem tudta kivenni a nőgyógyásza, valahogy ugy befúródott... műteni kellett

Pesszarium: nem tudom felhelyezni biztonsaggal a méhem hajlása miatt

Pharmatex: en nem tartom biztonságosnak

2018. nov. 14. 20:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Húzzon óvszert, ha szexelni akar!!!!
2018. nov. 14. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Kötesse el magát,ne szedesse veled azt sz_rt ha nem akarod,èn mondjuk soha nem akarok purgyèkot,ezèrt vazektòmiára megyek,ès a pàrom vègre leteheti a gyógyszert.
2018. nov. 15. 23:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudom h büdös nagy papucs dolog de ez szerintem pont egy olyan kérdés amiben csak a nőnek kell döntenie.mindig a barátnőimre bíztam...ha gumi azt én veszem ha tabi akkor ő.Nekem mind1 meik bár én inkább gumi párti vagyok ne tömje magát gyógyszerrel.Aki meg inkább azt preferálja sziva joga...de erőltetni nem szabad senkire.

Szóval ez kb szakító ok is lehet.

2018. nov. 16. 00:02
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

15: A férfiak is szedhetnek fogamzásgátlót és el is köttethetik magukat.

Ez sem szimpi neked?

2018. nov. 16. 03:54
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Mutass csak EGY olyan fogamzásgátlót, ami jelenleg forgalomban van Magyarországon, és férfinak kell szednie.

A vazektómia jó ötlet, de nálunk nem nagyon lehet csak úgy, heppből megcsinálni fiatalon, gyermekek nélkül.

2018. nov. 16. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!