Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam már itt is sok választ ezzel kapcsolatban és a neten is de valamit még mindíg nem értek a japán férfiakkal kapcsolatban! Mi a helyzet a szemekkel?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik nekik a fehér bőr és a nagy kebel.Ez eddig világos.De sok helyen olvasom hogy a szem még ennél is fontosabb.Az a fontos hogy mandula vágású legyen vagy hogy barna?Vagy netán mindkettő?Tegyük fel van egy fehér bőrű nagy mellű lány mandula vágású de zöld szemmekkel,akinek az anyukája japán az apukája pedig európai.Ez a lány tetszene a japán férfiaknak?2010. jún. 25. 19:01
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi meg fogom nézni :D
2010. jún. 25. 20:28
12/20 anonim válasza:
Én úgy halottam, hogy a japánok kifejezetten szeretik a magyarokat és nagyon barátságosak :O
13/20 A kérdező kommentje:
Hát remélem így lesz :)
2010. jún. 25. 20:42
14/20 anonim válasza:
a magyarok szeretik a kukoricát :P Kész. Punktum.
15/20 A kérdező kommentje:
Én pl tényleg szeretem XD
2010. jún. 25. 23:20
16/20 anonim válasza:
Háát, én nem hallotam a kínaiakról semmi ilyet, de szerintem, mint minden magyarnak más féle lányok tetszenek,ez szerintem a kínaiaknál is így van, nem a zöld szem, vagy a nagy mell alapján döntenek, hogy ez a lány szép, hanmem, hogy úgy összességében szépvagy-e.:)
17/20 anonim válasza:
Én is japánba akarok költözni. :(
18/20 anonim válasza:
Hogy van japánul az, hogy "a k.rva anyádat"?
(Nem, nem a kérdezőnek vagy valamelyik válaszolónak célzom, csak érdekel)
19/20 anonim válasza:
utolsó igy van:
Watashi wa gei desu.
20/20 anonim válasza:
És ha ezt más mondja neked, akkor úgy vágsz vissza, hogy: Watashi mo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!