Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene valaki ezzel a japán...

Segítene valaki ezzel a japán honlappal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

nem tudtam hová írja, gondoltam hátha itt válaszolnak..

szóval egyik honlapról keveredtem erre az oldalra és elkezdtem nézegetni a ruhákat, habár nem láttam képeken kívül mást csak kis négyzeteket. igazából nagyon megtetszettek..

az lehetséges, hogy onnan 88 jenért, azaz olyan 200 forintért lehet rendelni??

és eletleg a honlapot át lehet állítani angol nyelvűre? (mert én a kis négyzeteken kívül csak a képeket és a számokat látom...

köszönöm ha valaki segít.

és ez az az oldal: [link]

2010. nov. 25. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne.
2010. nov. 25. 20:36
 2/8 anonim válasza:

[link]

Alul van irva "ungarisch".Azt huzd fel a browsered tetejere.Amikor az megjelenik fent akkor nyisd meg a japan oldalt es kattints az ungarischra.Automatikusan leforditja az oldalt.Azert irtam ilyen furcsan mert csak nemetul ertek a gephez.

2010. nov. 25. 21:06
 3/8 anonim válasza:

Ja es lefordt neked minden külföldi oldalt.

Ha nem ertetted akkor megegyszer megprobalom leirni amugy tök egyszerü ,az egesz egy masodperc.

2010. nov. 25. 21:08
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi.

igen megértettem és meg is csináltam, viszont ez sem tökéletes.. a kis négyzeteket néhol lefordítja, de a képírást nem...

nézd, itt van a szállítási információk: [link]

2010. nov. 25. 21:37
 5/8 anonim válasza:

[link]

Google Toolbar herunterladen" letölteni utana installieren.Utana barmelyik ikonra huzod a kurzort akkor kiirja melle magyarul.

2010. nov. 26. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal nem japán, hanem kínai.

Kínaitudás nélkül ha megnézed, akkor a fenti logó alatt imiusa.cn van, a google fordító kínait észlel, az árakat is Yüan-ban fordítja.

Ha rákeresel a cégre, még a wikipédián is ott vannak:

[link]

A Yen és a Cny (yüan) árfolyama pedig eléggé különböző:

[link]

[link]

1 yuan = 31.755 Ft, szóval 88 Yüan kb 2800 Forint.

/egy japán származású, aki nem tud kínaiul (japánul se annyira, de ez nem japánul van)/

2010. nov. 26. 19:12
 7/8 Gargya Szabina válasza:
Én is szeretnék erről az oldalról vásárolni, méghozzá Christián louboutin tornacipőt, de sajnos nem tudom kiszámítani a posta költséget és egyéb dolgokat! Valaki tudna segíteni , ha már vásárolt erről az oldalról? hogyan működik pontosan ?
2013. máj. 27. 19:54
 8/8 Liro1 válasza:

Sziasztok :)

én is szeretnék taobao-tól ruhát rendelni.... valaki elmesélné tapasztalatát aki rendelt ? :) és ha úgy van akkor kérném segítségeteket :)

2013. okt. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!