Segítene valaki ezzel a japán honlappal kapcsolatban?
nem tudtam hová írja, gondoltam hátha itt válaszolnak..
szóval egyik honlapról keveredtem erre az oldalra és elkezdtem nézegetni a ruhákat, habár nem láttam képeken kívül mást csak kis négyzeteket. igazából nagyon megtetszettek..
az lehetséges, hogy onnan 88 jenért, azaz olyan 200 forintért lehet rendelni??
és eletleg a honlapot át lehet állítani angol nyelvűre? (mert én a kis négyzeteken kívül csak a képeket és a számokat látom...
köszönöm ha valaki segít.
és ez az az oldal: [link]
Alul van irva "ungarisch".Azt huzd fel a browsered tetejere.Amikor az megjelenik fent akkor nyisd meg a japan oldalt es kattints az ungarischra.Automatikusan leforditja az oldalt.Azert irtam ilyen furcsan mert csak nemetul ertek a gephez.
Ja es lefordt neked minden külföldi oldalt.
Ha nem ertetted akkor megegyszer megprobalom leirni amugy tök egyszerü ,az egesz egy masodperc.
köszi.
igen megértettem és meg is csináltam, viszont ez sem tökéletes.. a kis négyzeteket néhol lefordítja, de a képírást nem...
nézd, itt van a szállítási információk: [link]
Google Toolbar herunterladen" letölteni utana installieren.Utana barmelyik ikonra huzod a kurzort akkor kiirja melle magyarul.
Ez az oldal nem japán, hanem kínai.
Kínaitudás nélkül ha megnézed, akkor a fenti logó alatt imiusa.cn van, a google fordító kínait észlel, az árakat is Yüan-ban fordítja.
Ha rákeresel a cégre, még a wikipédián is ott vannak:
A Yen és a Cny (yüan) árfolyama pedig eléggé különböző:
1 yuan = 31.755 Ft, szóval 88 Yüan kb 2800 Forint.
/egy japán származású, aki nem tud kínaiul (japánul se annyira, de ez nem japánul van)/
Sziasztok :)
én is szeretnék taobao-tól ruhát rendelni.... valaki elmesélné tapasztalatát aki rendelt ? :) és ha úgy van akkor kérném segítségeteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!