Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Művészléleknek karácsonyi ajándék?
Figyelt kérdés
Párom verseket ír, rajzol.
Tudom, hogy én ismerem őt. Viszont olyan oldalakat, boltokat keresnék ami igazi Kánaán egy művész embernek.
Hátha itt több ember is ismer hasonló érdeklődési körrel rendelkező embereket.
2018. nov. 11. 18:11
2/7 A kérdező kommentje:
:D
Köszi. Abból már rengeteg van.
2018. nov. 11. 18:15
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, hol laktok, Budapesten a körúton van egy művészellátó (nyilván van több is, de én csak azt láttam a villamosból), én bemennék oda, megnézném, mit tudnak adni.
Online is ha beírsz a keresőbe, kidob egy csomó webshopot. Mondanám, hogy rendelhetsz érdekes dolgokat e-bayről/aliexpressről, de azzal már félek, kicsit elkéstél, ha karácsonyra kéne megérkeznie a cuccnak.
5/7 anonim válasza:
A Fiók az egy papír-design bolt. :D
6/7 A kérdező kommentje:
Ó. Ne haragudj. :D Ennyire nem vagyok képben ilyen téren :)
2018. nov. 11. 18:56
7/7 anonim válasza:
Én nem írok verseket, viszont vizuális művészetek terén otthon vagyok... Egy tipp: nekem élmény volt a Derwent inktense színes ceruzával való találkozás. Ez egy nagyon intenzív színvilágú akvarellceruza, azaz először rajzolni kell vele, majd vízzel átfesteni. Nagyon látványos és nagy sikerélmény vele dolgozni. Hátha ő még nem ismeri. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!