Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire toleráljátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire toleráljátok azt, ha a párotok berúg a következő dolgok alapján?

Figyelt kérdés
Kocsival ment előző nap egy összejövetelre, h ma délelőtt haza tudjon jönni, és az éjjelt az egyik ismerősénél töltötte. Egyébként volt busz ami vitte a vendégeket és nem tudom mi okból, h ő arra nem fért fel és így inkább elment autóval. Éjfélkor írt üzenetet, h már "hazaértek", minden rendben, csak kicsit beivott. Ez természetesen látszott az írásán is, mivel egy épkézláb mondatot nem tudott helyesen leírni. Örülök, h reggel olvastam el, mert éjjel tutira nem aludtam volna. Szóval ha van esze, akkor délelőtt még nem ül az autóba és a mai programunkat ki is húzhatjuk, mert ő kb. ma egész nap feküdni fog ha annyira beivott... Hál Istennek nem gyakoriak az esetek, nem is alkoholista mielőtt valaki ezt mondaná, csak ez szerintem felelőtlenség, h tudja, h még pár órát vezetnie kell hazáig és így elteszi magát valaki.. A másik, h én hétköznap az egyetemen vagyok, hétvégente vagyok otthon. Ritka dolog egyike volt, h csütörtök este 10-re hazajöttem, h többet tudjunk együtt lenni..
2018. nov. 10. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
A pia csak alibi.
2018. nov. 10. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 barátom volt a mostanival együtt több mint egy évig, közülük 1-nek az apja alkoholista volt és ő ezért nem ivott soha, 1 testépítő volt amit nagyon komolyan vett és ezért nem ivott, a mostani barátomat nem láttam soha 2 sörnél többet inni, de azt is kevésszer. Én is ritkán iszom, akkor is keveset.

Tudom nem ez a magyar átlag, de én szerencsére ilyen férfiakat fogtam ki mindig. Amit te mondasz, én már nem tudnám elviselni, mert az eddigiektől nem ezt tapasztaltam.

24/L

2018. nov. 10. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Vagy alkesz, vagy gyerekes. Eleve nem jönnék össze ilyennel.
2018. nov. 10. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért ha ez ritka, akkor nem hiszem, hogy nagy ügyet csinálnék belőle. Néha megesik, hogy az ember jól érzi magát egy társaságban, elszalad vele a ló. Az persze más, ha ez rendszeres, sőt, gyakori, de ha mondjuk évente-kétévente egyszer történik vele ilyen, én nem borulnék ki nagyon, simán tudnám tolerálni. Nem örülnék neki, de nem is ítélném el a dolgot.
2018. nov. 10. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezek a dolgok mindenkivel megesnek fiatalkorában, tegyük a szívünkre a kezünket! Ha ez nem rendszeres, akkor ne csinálj belőle nagy dolgot... nem ér annyit!
2018. nov. 10. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

Én, férfiszemszögből a következőképpen látom.

Önmagában az, ha néha kissé sokat iszik egy baráti összejövetelen, az még elfogadható. De akkor erre készülni kéne, vagyis nem autóval menni oda. Éjjel is ő vezetett oda az ismerőséhez? Mert az óriási felelőtlenség volt. Vagy olyan közel lakott az ismerőse, hogy gyalog ment hozzá?

Egyetértek azzal, hogy ha tényleg sokat ivott, akkor még másnap délelőtt se kellett volna vezetnie.

Ha valami konkrét programot tervezünk párommal másnapra, akkor értelemszerűen ezt is számításba veszem. Mondjuk az is tény, hogy idősebb korban az ember már ismeri (ebben a tekintetben is) saját képességei határát, így könnyebben be tudja lőni, mennyi ital fér bele abba az estébe.

Szerintem lépj ezen túl, ne mérgesítsd magad rajta. A legfontosabb mégiscsak az, hogy ritkán fordul ilyesmi elő.

2018. nov. 10. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, néha velem is megesik. 26/N
2018. nov. 10. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez annyira nem gáz. Gondolom azért ment kocsival, mert másnap saját tempója szerint tud hazajönni és nem függ mástól, hogy mikor kelljen indulnia, ki tudja magát pihenni. Ott aludt egy kollégájánál, még mindig jobb mintha ne adj Isten, részegen beült volna a kocsiba. Az lett volna igazán gáz!

Szóval szerintem ezzel az estével alapvetően nincs baj és leírásod szerinte nem is rendszeres. Egyszer-egyszer az ember eleresztheti magát.

30N

2018. nov. 10. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!