Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne lehetne elmondani azt, hogy nem volt valakinek még barátnője mi ez a kettős mérce, hogy ez nőknél elfogadottabb?
Emiatt lekéne számolni a társadalmilag konstruált nemi szerepekkel és nem szabad a férfiakra erőltetni olyanokat, hogy irányító, domináns és a nőkre, hogy sub, alávetett. A gyerekeket se szabadna férfiként vagy nőként nevelni inkább szabad emberként.
Mi a fene van akkor, ha valakinek huszon felül nem volt senkije? Én csak keresem a páromat, de eddig nem volt semmilyen kölcsönös vagy bejöttem valakinek, de nem tetszett vagy nekem tetszett meg valaki, de nem kellettem neki. Szar érzés, de úgy gondolom jobb egyedül, mint szar kapcsolatban. Nem vagyok párkapcsolat függő. Próbáltam egy párszor lejjebb adni, de rájöttem, hogy ez nem megy és nem is szabad erőltetni, őt is becsapnám ezzel.
Erről a témáról úgy gondolom beszélni kell és nem gyengeségnek tekinteni. Attól, hogy nincs tapasztalatom nem úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy mindenben ügyetlen leszek és mondjuk szexben nem fogja élvezni velem. Miért ne élvezné miért szabály szerű az, hogy ügyetlen leszek? Ez nem agysebészet ahol tétek vannak. Ilyen a párkapcsolat is nem csak a társamat keresem hanem a barátomat is, akivel mindent megtudnék beszélni és egyenrangúként tekintünk egymásra, senki nem hordja azt a bizonyos nadrágot.
Te simán szemellenzős vagy. Elítéled azt ami nem olyan ahogy szerinted lennie kellene holott fogalmad sincs az életemről vagy bárki máséról. A családom nem patriarchális hanem matriarhális szerveződésű anya viseli a nadrágot és elég elnyomo típus. Ha a családi mintákat követném én akarnék mindent kézbe tartani. A párom nem azért vezető mert ezt várom el azért ő a párom mert vezető tipus. Én sem azért lépek egyet hátra ha szervezni tervezni kell mert ez a nő dolga hanem mert ilyen vagyok. Minden más élethelyzetben is ez a jellemző rám. Mi így alkotunk jó csapatot igy vagyunk kiegyensúlyozottak. Erre írtam hogy mindenki a saját személyiségének megfelelő kapcsolatot keres. Egyébként nem vagyok elnyomva nem konzervatív a kapcsolatunk. A saját szankciók íze szerint van kialakítva és ez így van rendjén.
Neked van egy kép a fejedben és minden ami eltér ördögtől való. Az hogy nem tudod miért kell hónapokat várni a szexel egy szűz lánynál (nem mindnél de sokunknál) ahhoz nincs mit hozzáfűzni ez megint nem az én szegénységi bizonyitvanyom és nem is az adott lányé.
Te nagyon messze állsz attól hogy elfogadó legyél bármivel szemben és ez akadályozni fog a párkapcsolat során is valószínűleg. Én a helyedben igyekeznék nyitottabb lenni de nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!