Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora előnnyel jár ha egy nő csinos? Ennyire megy a kettős mérce a világban?
Ma vonaton ült egy csinos 25 év körüli lány, cici kint mély dekoltázs stb.
Jött a kalauz és a nő kedvesen nagy szemekkel mondta, hogy jaj bocsi de nem tudtam venni jegyet, most lehet itt venni. Mondta a kalauz, hogy azt csak pótjeggyel(büntivel) lehet megvenni... Erre hogy jaj kérem ne.. nem értem volna el a vonatot. Aztán a kalauz, mondta hogy hát tehetünk kivételt mosolygott stb.... Gondolom mással dupla büntit fizettetett volna meg (pl velem)
Előnnyel jár, de a példád nem igazolja ezt. Láttam már sok kalauzt, akik csinos nőket megbüntetettek a "kedvesen nagy szemek" ellenére is.
És láttam sok olyan kalauzt is, aki kevésbé előnyös nőket, férfiakat, gyökér gyerekeket sem büntetett meg.
Szóval teljes mértékben a kalauz személyétől függ, hogy megbüntet-e valakit.
(Sokat vonatozok.)
Én is utaztam mar buszon lejárt diákigazolvánnyal 16 évesen,és az ellenőr nő nem büntetett meg. Csak azt mondta,ez már lejárt,ujítassam meg.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!