Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora előnnyel jár ha egy nő csinos? Ennyire
megy a kettős mérce a világban?
Figyelt kérdés
Ma vonaton ült egy csinos 25 év körüli lány, cici kint mély dekoltázs stb.
Jött a kalauz és a nő kedvesen nagy szemekkel mondta, hogy jaj bocsi de nem tudtam venni jegyet, most lehet itt venni. Mondta a kalauz, hogy azt csak pótjeggyel(büntivel) lehet megvenni... Erre hogy jaj kérem ne.. nem értem volna el a vonatot. Aztán a kalauz, mondta hogy hát tehetünk kivételt mosolygott stb.... Gondolom mással dupla büntit fizettetett volna meg (pl velem)
Akkor ezek szerint én egy csomó leszbikus nővel akadtam már össze, akik valamiért rendesek voltak velem, vagy nem büntettek meg, esetleg kedvezményt kaptam valahol, ahol nem járna. Sőt a lányom is kapott már 7 évesen kedvezményt, pedig csak 6 éves korig járt volna, biztos valami pedofil jegypénztáros nő volt. És az egész család kapott ingyen kaját belföldi repülőjáraton, mert nem lehetett kp-val fizetni, nálunk meg csak az volt. Lehet, hogy aztán a férjem elvonult a mosdóba a stewardess-el kárpótlásul, csak én nem vettem észre.
2018. máj. 18. 20:38
12/22 anonim válasza:
Velem folyamatosan szívóznak, mondjuk én nem is vagyok csinos, csak nő. Minap távolsági buszos húzott el, de megvárta míg odaérek futva, majd bezárta az ajtókat, pedig még két perce volt hátra az előírt menetrend szerint. Bkk ellenőrök rendszeresen beszólnak, mert mappával utazom vagy más miatt. Hát tényleg érzem a kivételezést lol minden az ölembe hullik.
2018. máj. 18. 20:39
13/22 anonim válasza:
11# 😂😂😂😂
2018. máj. 18. 20:40
14/22 anonim válasza:
" Lehet, hogy aztán a férjem elvonult a mosdóba a stewardess-el kárpótlásul, csak én nem vettem észre." :D
15/22 anonim válasza:
Ja, én is tapasztaltam már ezt a környezetemben, így valóban előny a Barbiság...
16/22 anonim válasza:
Szerintem ezek a kalauzok csak élvezik a fölérendelt helyzetet, hogy az illető kénytelen könyörögni nekik, hogy "léccilécci ne büntess meeeeeg". Gondolom kell ennyi izgalom a hétköznapjaikba. Hidd el nekem, ugyanígy engedne egy férfinak, csúnya nőnek vagy gyereknek is megfelelő mennyiségű könyörgés után, mert nem a szép nőre áll fel neki, hanem arra, hogy ledominálhat valakit.
2018. máj. 18. 20:45
17/22 anonim válasza:
Igen, előnnyel jár, de nem csak a nőknél. A szép emberekkel mindenki automatikusan kedvesebb, én legalábbis ezt vettem észere. De ne legyél már ennyire frusztrált meg irigy, ez van, midnig is így működött a világ.:)
2018. máj. 18. 21:03
18/22 anonim válasza:
Haverokkal totál másnaposan vonatoztunk be egy közeli faluból a városba. Jött a kaller (hapsi), ránk nézett: "Á, van nektek elég bajotok, biztos jó lehetett a buli" és továbbment. Egyikünknek sem volt jegye, de meg sem kérdezte, hogy van e.
Na, most akkor az előnyös és előnytelen külsejű férfiakkal is kivételezik? :D
2018. máj. 18. 21:12
19/22 anonim válasza:
Én egyszer a mozgólépcsőnél illetődtem meg hogy ellenőrzés van , kotorásztam a zsebemben és rámszólt a BKV ellenőr hogy menjek már mert feltorlódnak mögöttem így az emberek. Amúgy volt nálam bérlet de ennyi erővel fölöslegesen:-)
2018. máj. 18. 22:02
20/22 anonim válasza:
Velem is történt már olyan,hogy "kedvezményt" kaptam,pedig még csak nő sem vagyok. Annak idején osztálykiránduláson Pesten egy osztálytársammal mozgólépcsőztünk le-fel,mint aki még életében nem látott ilyet,aztán egyszercsak szemben találtuk magunkat 3 ellenőrrel,nők voltak, a 8000-es büntetésből,ami azért járt volna,mert nem volt jegyünk a metro területén,végül fejenként 750 Ft lett, tekintettel voltak arra,hogy vidékiek vagyunk. Egy másik esetben amikor jegy nélkül utaztam,akkor nem volt kegyelem, megbüntettek 5 rugóra. Szerintem ez inkább az ellenőrök hozzáállásától függ,van amelyikkel lehet beszélni,van amelyik olyan,mint egy robot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!