Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon erre mit kell lépni?
Összebaratkoztam egy ferfivel , aki segitett nekem ebben abban, meg is matatott , törtent ez az, de abban maradtunk hogy legyunk baratok , semmi több
Vegul parszor meg kaveztunk de ritkultak a talalkak
Tegnap a varosban jártam es vártam a buszt, egyszercsak meglatom a feleségét mellettem, es látom hogy méreget és néz. Nem ült fel semmilyen buszra csak allt mintha varna valakit vagy valamit es nézett tetötöl talpig többször is
En vegul elindultam a busz fele ö egy darabig jött a hatam mögött , azt hittem ö is felül , de vegul visszafordult es ottmaradt
Úgy tudom autòval közlekedik
A baratnöje mellettem lakik es többzör latta a ferfit ahogy jön utanam autóval es elvisz bevasarolni vagy kavezni
Most mar ez is abbamaradt par hónapja , es neha jön egy egy sms szia ennyi
Tegnap orvoshoz kellett menjek , kontrollra es ajanlotta smsbe hogy elvisz de mondtam nem kösz
A felesege tudta h en ott fogom varni a buszt , nem tudom hogy meselhette a felesegenek hogy engem orvoshoz visz , vagy nem tudom mert elöször igent mondtam az ajanlatra es lehet szólt hogy egy ismeröset el kell vigye de út elött mondtam , h megoldom
Mindig biztatott hogy smsezhetek mert a mobilja le van kódolva es ö azt tesz amit akar
Mi törtenhetett , ha engem várt a nö miert várt ?
Pont most mikor mar hetek óta nem talalkozunk es a pasinak van egy stabil szeretöje is allitólag a felesege mellett
A feleség baratnöje lakik mellettem
Remelem nem szamolt be rólam a felesegenek , hogy félrevezesse a feleseget es a valódi szeretöjet takarja
Pedig de. Siman lehet, hohy a masik szereto vagy a pasi rad terelte a gyanut. Valahogy ugy, hogy hat igen vele volt valami de semmi komoly de anyu nezd meg latod mar nem foglalkozom vele.
Amugy meg lehet korabban rajott, hogy a ferje erdeklodik irantad es most, hogy a masik szereto miatt gyanus neki a ferje teged probal felmerni vajon veled van e kapcsolata vagy mar mas jatszik a helyeden.
Az ilyen pasit a helyedben elfelejtenem. Rajtam matatna kirugnam a fogat. Tobbet er egy no annal, hogy a felesegen es még legalabb 3 szereton kivul még te is egy sokadik legy nala. Azt ha veletlen felcsinal fizeti majd az abortuszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!