Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas lesz a gyerekünk? Nálatok mennyire befolyásolta a szülők mérete a tiéteket vagy a tiétek a gyermekeitekét?
Enyém: 165cm
Páromé:193cm
Anya:166cm
Apa:166cm
Nővérem:162cm
Nagyszüleim:165 körül voltak
Párom anyukája:165cm
Apukája:170cm
Bátyja:194cm
Nagymamájai:165cm
Nagypapáit nem tudom.
Az ő unokatesói(lányok) mind 180 körül vannak.
Tehát az ő családja a szülein kívűl és az én családom között elég nagy a magasság különbség.
Ezért is vetődött fel bennem a kérdés, ha lányt vagy fiút szülök vajon milyen magas lesz.
Ha fiad lesz akkor rád és a te felmenőidre fog hasonlítani és 160 centis magasságot fog elérni. Aztán majd itt fog siránkozni a gyakorin hogy elhajtják a nők a mélynövése miatt.
Ha lányod lesz akkor természetesen az apja magasságát örökli, de mivel nem jönne össze egy nálánál alacsonyabb sráccal ezért egy kétméter huszas tapló benga állatnak lesz a szexrabszolgája.
Én úgy vettem észre, hogy a fiúk mindig túlnövik az apjukat.
Legalábbis nálunk a családban ez a helyzet. Én is magasabb vagyok apámnál. Unokatestvérem is. Több fiú nincs is. Lányos a családunk.
Na jó ez nem vicces :D !
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!