Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan kollégád, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan kollégád, aki MAXIMÁLISAN hűséges?

Figyelt kérdés

A munkahelyeden látsz valakit, akiről bebizonyosodott, hogy teljesen hűséges?

Honnan látod ezt?

2018. nov. 5. 12:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Persze. Pl kollégám akinek bejövök, üzleti úton voltunk, egy hotelben, volt hogy együtt ittunk, nem is próbálkozott. Nekem bem jön be, egyébként is van barátnője, mist vesznek lakást. De egyébként nagyon nagyon becsületes a pasas, a munkájában is.
2018. nov. 5. 13:07
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Van én magam.
2018. nov. 5. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, hogy egy hétvégi bulin vagy máshol mit csinálnak, nem turkálok a magánéletükben, de a céges rendezvényeken, összejöveteleken, random kocsmázásokon, a kb 12 közelebbi kollégámból egyetlen egyről tudom, hogy nem annyira hűséges, mert velem akart kikezdeni,a többiek mind teljesen értelmes, hűséges emberek módjára viselkedtek, akiket vár otthon a férfj/feleség/pár.
2018. nov. 5. 16:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen férfi, aki a jelek szerint hűséges. A céges bulin nem mászik rá senkire, tartja a tisztes távolságot a céges barátosnékkal is, nincs róla pletyka, hogy kavart valakivel, behozza a párját a munkahelyre néha-néha.

Persze csak feltételezem, hogy hűséges, mert a többiről meg megy a pletyó, ha csinál valamit.

Mikor multinál dolgoztam, akkor voltunk vagy 60-an, és ebből ketten kavartak egymással úgy, hogy párjuk volt, illetve volt egy fiú, aki két lányon ment át, a fiúnak volt párja, meg az egyik lánynak is, a másik lány szingli volt.

És ez a fiú próbálkozott még barátnőmnél is, de az elhajtotta.

Jele: nem próbálkozik be nálad vagy a jócsajoknál, kb ez a jele.

Nem chatelget más nővel, csak ha munka miatt kell, ott van, ahol mondja, hogy van.

Azért léteznek ilyen emberek. Pl. két barátnőm férjéről is meg vagyok gyúződve, hogy tíz év házasság után is maximálisan hűséges, sosem csalta meg az asszonyt. Beszélgetni is szoktam velük, voltunk már vásárolni segítség miatt együtt, és tudom.

2018. nov. 5. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyan kollégáim vannak, akiket én hűségesnek látok.

Miből gondolom?

- munkahelyen nem történik semmi extra

- munkahelyről mindenki haza megy

- kávészünetben mindenki lelkesen mesél a családjáról, párjáról, közös programokról

Persze ettől még lehet, hogy van köztük, aki megcsalja a párját, de én hűségesnek látom őket.

Igazából nem is teljesen értem, hogy honnan kellene tudnom/látnom, hogy a kollégám hűtlen... Nem az iroda közepén fogja megcsalni a párját, még ha megteszi is...

2018. nov. 5. 16:42
 16/19 Bence_ ***** válasza:

Hűség egy döntés tehát vagy az vagy nem.

Nincs opció, hogy kicsit, meg jobban.

Azt már mindenki külön definiálja kapcsolaton belül, hogymi a megcsalás.

Van akinél egy mosoly más meg swinger partyra jar. Szerintem az amikor a bizalmad máshoz kerül.

2018. nov. 5. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:

# 8

Pont meg akartam védeni a 6-ost: te fogalmaztál h_lyén, már bocs. Nincs olyan, hogy valaki FÉLIG hűséges vagy nem hűséges. Valaki vagy hűséges, vagy nem, ergo semmi értelme ennek a szókapcsolatnak, ha értelmezed a megfogalmazásod.

Válaszolva is igen, ismerek. Egy szimpatikus kolléga, és jóképű, na meg van hűséges kolléganő is. Én sem csaltam meg soha a párom, pedig rám pl nem egy olyan hajtott, akinek egyébként párja van vagy volt.

Ugyanakkor azt is hozzáteszem, hogy akik megcsalták a párjukat agy rám nyomultak úgy, hogy nekik is ( és amúgy nekem is) van párja, azoknak xar is (volt) a kapcsolata, csak vergődtek.

Aki boldog és elégedett, azok közül nem tudnék példát mondani, bár ritkán valszeg erre is akad példa, de ez már inkább személyiség kérdése.

2018. nov. 5. 18:34
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket,

16, 17-nek is köszi, nem baj, ha nem értitek, mit fejeztem ki ezzel a szókapcsolattal.

Jlyet jó olvasni, hogy egyes helyek teli vannak hűséges emberekkel,

írjatok még!!!

2018. nov. 5. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:

# 18-as kommentedre:

"Jlyet jó olvasni, hogy egyes helyek teli vannak hűséges emberekkel,"

Azért ilyet nem írtam! :D Csak azt, hogy vannak nálunk ilyenek is, igen. Meg azt is írtam, hogy vannak olyanok is, akik pl rám is nyomultak folyamat úgy hogy az illető pl házas. Volt hogy másik kolléganővel próbálkozik és sztem ők meg is csalták a párjukat. Sok olyat tudok aki megcsalja a párját, ahogy tudok olyanokat is, akik nem ilyenek.

Régen én is rosszul voltam ettől, ma már nem érdekel ki hogy éli az életét. Törekedni kell arra, hogy a kapcsolatodba beletedd magad, odafigyelsz a másikra, és ha nem gázos emberrel jöttél össze hanem normálissal, akkor már minimálisra is csökkented ezzel az esélyét hogy megcsaljanak. Mert ritkább eset az, akit a vére hajt, a többi csak xar kapcsolatban van ezért néz kifelé.

2018. nov. 5. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!