Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tegyük fel szingli vagy, egy cégnél dolgozol. Az egyik kollégád felkelti az érdeklődésed, bejön neked. Jellemezd, milyen ő? Mivel fogott meg? Hogy néz ki, hogy viselkedik, amiért érdekel téged?
Elsore furcsa kerdes, de tetszik :)
Ami miatt az erdeklodesem felkeltene: sokat mosolyog, optimizmus sugarzik belole, viccelodik. A viccelodes viszont nem a hangos, csak az en vicceim a jok-tipusu, hanem a korulette levokkel, megmosolyogtatja oket. Udvarias a nokkel, kinyitja nekik az ajtot, elore engedi oket, de nem flortol veluk. Segitokesz mindenkivel, nem csufolja a munkatarsait. Ha mindemellett kivasalt es tiszta inget visel, es osszessegeben apolt a meghjelenese, akkor tokeletes.
Kulso: magas (180cm legalább) vekony, sotet haj, apolt, igenyes tiszta ruha, szep tiszta apolt kezek (nekem ez fontos), jo illat.
Belső : magabiztos, hatarozott, de nem bunko fellépés, nem toketlen, jo humor, jo beszelo-jo hallgato=erzi mikor kell cdak hallgatni es mikor kell vinni a beszélgetést... nem tenyerbemaszo, oszinte es nem rizsazik, egybol rater arra, h elmehetnenk munka utan meginni egy kvt.
Most pont azt irtam le amilyen férjem, es ahogy kozelitett hozzam. Egybol levett a labamrol :)
Nálam ez véletlenül pont aktuális.
Mivel fogott meg? A sok közös vonás volt az első, ami feltűnt, de úgy azzal kapcsolatban is, ahogyan a céljaihoz áll. Ugyanolyan elvetemült és nemnormális, mint én, amiből azért kevés van, szóval felüdítő volt egy hasonló embert megismerni. Reméltem, de nem gondoltam, hogy valóban van még egy ilyen bolond, mint én, és van.
Ezen kívül figyelmes, és segít, ha tud valamiben és épp ott van, kérnem sem kell. Az egyetlen probléma, hogy most épp van valakije, de a mai világban ki tudja, meddig... Én minden esetre békén hagyom. Így is örülök az ismeretségnek, mert tényleg ritkán futok bele ilyen emberbe. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!