Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az a sztereotípia “suba a subával, guba a gubával”?
Együtt vagyok egy férfival akivel nagyon különbözőek vagyunk. Két külön világ. Mindez idővel derült ki, az első benyomás és a tapasztalatom teljesen más volt vele kapcsolatban. Diplomás és tanult férfi a párom, de a csiszolt külső mögött megmaradt annak aki volt. Kétkezi aluliskolázott munkás szülők fia. Sajnos az egész otthoni légkört hozza magával a személyisége. A gondolkodása, a világról alkotott képe, a céljai, az ízlése.
Én teljesen más vagyok. A szüleim nem kétkezi munkások. Más környezetben nőttem fel: még ha nem is budai villában éltünk mégis a klasszikus értékekre neveltek. A minőségre, a tartalomra, a klasszikus értékekre. Fontos a megjelenésem és a magamról alkotott képem. Precíz, tiszta, aprólékos vagyok és mindig figyelek a részletekre és a minőségre. Fontosnak tartom az emberi kapcsolatokat, a gesztusokat, a hagyományokat. Minden alkalomnak próbálom megadni a módját. Szeretek étterembe ünnepelni egy születésnapot, eljárni kiállításokra és hangversenyre, ízléses és minőségi ruhába öltözni, más tájakat felfedezni. A párom ennek az ellentéte. Olyanok vagyunk, mint két külön világ. Számára nem lényeges egy születésnap, sajnál pénzt kiadni egy éttermi vacsorára, nem érdekli a művészet és inkább otthon nézi a televíziót. Minden fillérjét félretenné a bankba, mert a szülei is ezt tették és véleménye szerint ez a helyes.
Úgy érzem, megmaradt olyannak mint a szülei, hiába változott meg külsőleg. Én más vagyok és úgy érzem két külön világ vagyunk.
Süt rólad kérdező, hogy magad sem tudod mit akarsz. A munka és a mértékletesség nem klasszikus érték?
32/f
#4: Nem avval van a gondom, hogy nem dolgozik. A gondolkodása és az általa képviselt értékek nagyban eltérnek az általam képviseltektől.
Nem lehet az, hogy állandóan gyűjtögettük a bankszámlára közben otthon nézük a televíziót és az év 365 napja megegyező. Nincs karácsony, húsvét, születésnap, évforduló mert nem fontos. Pénzkidobás egy születésnapi vacsora, a karácsonyi ajándékozás(még ha jelképes is). Soha nem emlékezett meg az évfordulónkról, ha pedig én szóba hoztam csak legyintett . Minek nekem óra, ékszer, kabàt, diéta. Amióta együtt vagyunk egyszer nem voltunk este szórakozni (pedig régen mind a ketten eljártunk) arra hivatkozva hogy ő nem keres új barátnőt akkor minek menjen éjjel bárokba.
"a csiszolt külső mögött megmaradt annak aki volt. Kétkezi aluliskolázott munkás szülők fia."
Ez után azt vártam hogy kiderül: bicskával eszi a fagyit, nők után füttyent az utcán, állandóan köpdös.
Erre te meg ezeket írod:
"Számára nem lényeges egy születésnap, sajnál pénzt kiadni egy éttermi vacsorára, nem érdekli a művészet és inkább otthon nézi a televíziót. Minden fillérjét félretenné a bankba, mert a szülei is ezt tették és véleménye szerint ez a helyes."
Tényleg képes voltál leírni olyat hogy "nem érdekli a születésnap" és ez neked probléma? Ekkora prolit biztosan nem hordott még a hátán a föld...
Az nem lehet, hogy értékeket te sem képviselsz? Eddig csak a vágyaidról írtál.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!