Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejelöltem egy tök ismeretlen lányt és elfogadott akkor az jelentheti, hogy bejövök neki képek alapján?
Figyelt kérdés
Alig van néhány közös ismerősünk, soha nem láttuk egymást. Más ismeretlen nem igazán szokott elfogadni, amit meg is értek.
Ennyi alapján érdemes volna megpróbálni beszélgetni vele?
2018. nov. 4. 10:45
11/12 A kérdező kommentje:
Letudnám minél hamarabb, de nem tudom mit írhatnék neki. Az megvan, hogy: Szia.
De tovább nem tudom. Az adatlapján nem találtam semmi különösebbet, ami kapcsán kérdezhetnék valamit.
A mizut és társait meg nem tartom jó ötletnek, én 21 vagyok már, ő 18.
2018. nov. 4. 13:20
12/12 anonim válasza:
Írd neki, hogy nem vagy biztos benne, hogy találkoztatok már valaha, de mivel van közös ismerősötök, elképzelhető. Aztán kicsit ismerkedhetnél vele, vagy ha adja magát a helyzet, mondd neki, hogy akár meg is ejthetnétek azt a találkozót, ha még nem találkoztatok soha...De azt ne mondd neki, hogy tetszik neked. Mi nők szeretünk ezen agyalni: vajon tetszem neki vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!