Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, jelent valami plusz élvezetet?
Figyelt kérdés
Szóval jobb szexelni egy kicsit formásabb izommal rendelkező sráccal mint egy nyeszlettel??
Nem az ágyban nyujtott teljesitményre vok kiváncsi, hanem arra h jobb egy olyan sráccal akin van mint karmolni, fogni, markolni amikor csinálja.
Bocsim ha hülyeséget kérdeztem, és ha nem érthető.
2010. jún. 25. 11:45
1/10 anonim válasza:
Multkor az állatkereskedésben láttam ilyen macskafát,ami arra van hogy karmold.Sztem tegyél 1et az ágy mellé.
2/10 anonim válasza:
nekem igen. mivel nem vok épp gizda csaj így elsem tom magam képzelni egy ien afc tomi félével:D v hasonló..barátom is magas és izmos. és így jó. (: L/18
3/10 anonim válasza:
nekem is egyértelműen a nagyobb pasik jönnek be, barátom magas és izmosabb :)
nem is nyúlnék hozzá egy gizdához... sose akartam egy vasalódeszkával lefeküdni :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok h a srác a fél életét a kondiba töltötte, hanem h nem is olyan nagy, de nem is kicsi, de nan szép formás.
2010. jún. 25. 11:55
5/10 anonim válasza:
hát inkább a kicsit izmosabb akin lehet valamit fogni és karmolni
hmmmm
imádommm
6/10 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok mégsem vagyok egy kis nyeszlett gizda gyerek gyúrás megteszi a hatását :D
7/10 anonim válasza:
gyerek. Gyúrás megteszi a hatását :D
8/10 anonim válasza:
Egyértelmű hogy jobb. Egy "nyeszlet" csak a csontjaival böködne...brrr. Egy férfi nem mindenáron legyen kigyúrt, de azért legyen mit fogni rajta. :)
9/10 Fülünyúl válasza:
Számomra a csontrakéta és a kigyúrt pasik két szélsőség, egyiket sem jön be. Az arany középút a kedvencem. Ne legyen combnyi bicepsze, de ne is legyen a csontjára száradva a bőr. A szálkás izomzat szerintem a legjobb, az az atléta alkat. Látszanak rajta szépen az izmok és az erő, de mégsem koksszal felfújt lufik.
10/10 anonim válasza:
megbocsátok!
egyébként jobbanszeretem a tegezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!