Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet következtetést levonni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet következtetést levonni egy ember intelligencia szintjéről az alapján ahogy ír messengeren?

Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 23:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
77%
Meglepődnék, ha keverném, ugyanis ez a szakmám. Te viszont szemmel láthatólag fogalmatlan vagy a kérdésben. De azért persze nem restellsz óriási arccal tovább hőbörögni... Ennyit rólad.
2018. nov. 4. 00:25
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vesszőt is használj, kedves "szakmabeli". :) Hidd el, jó az, ha használva van. :))
2018. nov. 4. 00:29
 23/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
48%

Értem, hogy menekülőre fogod, de csak hogy felvilágosítsalak, már 10-12 évvel ezelőtt is irtó kínos volt az interneten nyelvtannáciskodni, ennek ellenére például még manapság is minden harmadik kérdés alatt találni egy-két veterán helyesírás-ellenőrző hadirokkantat, akik ha nem tudnak fogást találni a kérdezőn (esetleg egy hozzászólón), rögvest előkapják a szokásos "roszúl irtad a veszöt a mondatba hüje béna vagy" kártyalapjukat.

Engem mikor láttál itt egy hibákkal telis-tele, szarul megfogalmazott, Maximum annyit, hogy öcsém, tedd fel a kérdésedet még egyszer, mert nem sikerült dekódolnom, amit lekapartál. Ő nem ért a helyesíráshoz, te meg nem értesz a gráfelméleti algoritmusokhoz, vagy éppen a kézi famegmunkálás fázisaihoz. Ugye milyen nevetséges lenne, ha valaki ezen hiányosságod miatt b#szogatna?

2018. nov. 4. 00:30
 24/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
8%
Na tessék! Most ráfogom, hogy véletlenül kitöröltem egy sort és nem vettem észre, holott csak szar helyesíró vagyok. Szóval egy szarul megfogalmazott kérdésre, hozzászólásra így reagálni?
2018. nov. 4. 00:32
 25/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
79%

"Éjszaka nyelvészkedni... a kis faxomnak sincs kedve."

Egyébként is te kezdted, Ágnyeszkazinczy.

2018. nov. 4. 00:35
 26/40 anonim ***** válasza:
2%

Áhh, de most bele sem merek gondolni, h mi lett volna, ha ezt tanulom szakmailag... huú, én lennék a király!! :DD

Apád farka vette futásra Legrosszabb... ehhez kellene intelligencia, h észrevedd, csak viccesnek találtam a szitut.

2018. nov. 4. 00:38
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

Ágnyeszka, rohadt szánalmas, ahogy jópofiskodni meg fölényeskedni próbálsz ezekkel a szmájlikkal. Az én írásomból egyetlen vessző sem hiányzik, tehát ismét csak beégetted magad. De persze hőzöngj csak tovább nyugodtan, az ostobaságban mindig van lejjebb!

("Megkergültél droidkám"? "Stílus hiba"? "következtessetek amire"? Ontod itt magadból a helyesírási hibákat, és közben még nem átallod az asztalt verni? Te szerencsétlen.)

2018. nov. 4. 00:42
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

Biztos így van kedves droid, ha te mondod. Köszönöm kedves szavaid, a szívem mélyéig hatoltak.

Nem használok szmájlit, így megfelel?

Köszönöm.

2018. nov. 4. 00:46
 29/40 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
87%
Apám farka? Micsoda? Hogy jön ide? Meg miért pont apám farka? Meg kitől kéne fusson? Meg az eddig leírtak melyik részét tartottad viccesnek? Mi volt vicces? Egy elírás? Egy reagálás? Egy félmondatban elrejtett utalás valami James Joyce-regényben írt konfliktusra, amit voltam olyan unintelligens nem elolvasni? Azt hiszem én sohasem fogom tudni elérni a te intelligenciaszintedet... lefelé. (Srácok, nem úgy néz ki a dolog, hogy valaha is meg fogom dugni Ágnyeszkát, lehet, hogy rosszul kezdtem nála, de talán nem is bánom.) :D
2018. nov. 4. 00:51
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg azon megy a harc, hogy ki seggelt be jobban egy kreszkönyvet? És ő az intelligensebb? :D
2018. nov. 4. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!