Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj, férfiak, miért csináljátok ezt?
Miért nem tesztek fel magatokról RENDES képet valahová netre? Az egyik eset, mikor egy képen jónak tűnő srácról kiderül, nem olyan a valóságban. Ezt mindenki ismeri, hogy ilyen van.
A másik, amibe most is csöppentem, amikor csak ronda képek vannak róla. Nem méltóztat magáról egy előnyös képet feltenni... Az ember lánya azt hiszi ronda, aztán élőben kiderül hogy a pillangók hülyét kapnak a hasamban tőle. :) Férfiak, ez a ti érdeketek is, hogy legyen rólatok rendes kép, lehet emiatt lemaradtok nőkről. Meg a mi érdekünk is, nőké, hisz így csak a véletlen folytán találhatunk rátok, mint most én őrá. Olyan ronda minden képe Facebookon. Előnytelen, gusztustalan szinte. :D Élőben meg... Ahhh. :D Gyomorbizseregtető.
jaj jaj jajj :) hány éves vagy 12?
Egyébként rólam sem készül soha normális kép.
Nekem meg is mondták több ismerősöm is, hogy felejtsem el, hogy kép alapján ismerkedek majd, mert a képeken szőrnyen festek, és mintha 2 teljesen különböző ember lennék.
" Amelyik csaj annyira felszínes, hogy emiatt nem akar találkozni, az nem kell nekem."
Persze, te biztos a ronda nőkre írsz rá. Hiszen nem vagy felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!