Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok egy barátja rátok mozdulna?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 25 éves lány vagyok, barátom 27, lassan 3 éve vagyunk együtt. Vidékiek vagyunk, de felköltöztünk egy éve Pestre és kb 3 hetente hazajárunk ide vidékre a szülőkhöz, barátokhoz. Van egy jól megszokott, közös baráti társaságunk. Ha itthon vagyunk vagy pénteken vagy szombaton tuti, hogy velük vagyunk. És hát itt jön a gond. Van egy srác a társaságban, aki 4-5x úgymond "bepróbálkozott". Vagyis először csak célzást tett, hogy milyen sexy vagyok ebben a ruhában. Ezt többször is. De itt már azért elég rendesen volt benne alkohol. Nem volt totál berúgva, de azért na. Aztán egy közös bulinál kimentünk cigizni és ott megint el kezdte mondani, hogy milyen vadító ez a ruha rajtam stb stb. Ott mondjuk ha nem állítom le, simán lesmárol. Ilyen egyszer volt. És ezek a bulik után rendszeresen rám is ír, ott is részletezi néha h mit csinálna velem. Én ezeket a helyzeteket próbálom lazán, "poénosan" lekezelni, hogy na majd szerzünk neked egy barátnőt és nem lesz ilyen gond stb. Mert józanul ilyet nem igazán csinált és amúgy alapból bírom, normális srác(nak gondoltam?). Hozzá kell tennem, h a barátomnak gyerekkori barátja. Elég kellemetlen helyzet. Barátomnak nem mondtam erről semmit, mert először nem is foglalkoztam ezzel, meg azért nem vagyunk lent itt olyan sűrűn és nem is mindig van ilyen helyzet. Általában akkor, ha sokan vagyunk, nagyobb helyen, ahol akár alakulhat ki olyan helyzet, h ketten vagyunk, mert barátommal a többiekkel beszélget mondjuk. Tehát először ilyen fél éve volt és azóta még kb 4x fordultak elő ilyen kis "apróságok".

Tanácstalan vagyok, h mit csináljak. Elmondjam-e barátomnak? De hisz gyerekkori barátok és amúgy minden összejövetelen tök jókat eldumálnak, hülyülnek. Imádom barátomat, tudtam kezelni ezeket a helyzeteket, mert semmi nem történt nyilvánvalóan, nem engedtem, h megcsókoljon és mint említettem ezeket a megjegyzéseit poénra veszem. De azért mégis mardos a lekiismeret, hogy most mit csináljak. Ha elmondom, nem tudom barátom hogy reagál, nem akarom h miattam összevesznek, hisz nyilván ő sem gondolja ezeket komolyan ,csak a pia beszél belőle, meg gondolom az h nincs nője és hát kanos. Tuti h ezt a társaságban utána mindenki megtudná és az is iszonyú kellemetlen lenne, utána kedvem sem lenne közéjük menni.

Kérlek adjatok tanácsokat, mit tegyek?

2018. nov. 3. 18:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Értem, amit mondatok. Mindentől függetlenül nem akartam b*unkó lenni a sráccal és összeveszni sem, ezért próbáltam poénosan lereagálni, mert amúgy alapjáraton jóban vagyunk ahogy a többiekkel is, ismerjük egymást 11-12 éve, de aktívabban azóta vagyok benne ebben a társaságban, mióta a barátommal együtt vagyunk (mert ők ugye mind együtt nőttek fel, én meg csak úgy költöztem ide le 13 éve).

Ha egy idegenről lett volna szó, aki bepróbálkozik meg rámírogat, élből elküldöm a francba, de ez azért nem olyan helyzet.

Tényleg nem akartam ebből feszültséget és vitát generálni a barátomék között, plusz azt sem, hogy ez kiderüljön az egesz társaság számára és kellemetlen legyen közéjük menni. Tulajdonképpen ezért is nem értem, hogy miért viselkedik néha így velem a barátja(?), hiszen b*asszus együtt nőttek fel, csomó minden átéltek együtt. És valahol úgy érzem, hogy ezt szétzúznám, ha elmondanám barátomnak. Halál nyugodt típus, szinte semmivel nem lehet felidegesíteni, fogalmam sincs hogy mit reagálna erre és ezekután hogyan viszonyulna ehhez a bizonyos baráthoz..

Mikor le akart volna smarolni, akkor ellöktem és próbáltam neki elmagyarázni, hogy ezt ő sem gondolhatja komolyan és mondtam neki, hogy a barátommal már kisgyerek koruk óta jóban vannak, ez nem is zavarja? Erre annyit mondott, hogy de persze, de hogy ő semmit nem akart csinálni amúgy. Aha, nyilván. Ittas volt már, tehát akkor csinál ilyeneket.

Viszont most, hogy valaki írta, hogy részben én is hibás vagyok, még nagyobb lelkiismeret-furdalasom lett, mert jobban belegondolva igaza van. Hisz mikor rámírt néha hajnalban buli után, hogy hazaértem e, akkor elindult a beszélgetés, beszéltünk, majd mikor legelőször irt olyat, h nagyon csinos voltam abban a ruhában és hogy megnézne anélkül, de ez maradjon titokban, akkor erre azt írtam, hogy “igen szerintem is”. Visszaolvasva nehány dolog valóban tűnhet úgy, mintha “flörtölnék” vele, mert mikor leírta pl h szívesen lefeküdne velem, akkor én írtam, hogy ilyet barátok semmiképp nem mondanak egymásnak és csak egy barátnő kell neki, utána is beszéltünk még, mert akkor belekezdett más témába. Szóval ez mindenhogyan tök ciki, pedig bennem tényleg semmi ilyen szándék nem volt, régen sokat flörtölgettem (csak flört) és lehet itt-ott a beszélgetésben ez jön le. De mikor személyesen találkozunk, abszolút nem engedek a közeledésének, mert szeretem a barátom. Különben nekem ő abszolút nem az esetem. (bár ez tök mindegy)

2018. nov. 4. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem ne legyen lelkiismeret-furdalásod. lehet, hogy a barátod is csinál hasonlókat. meg nem volt benned rossz szándék. szóval szerintem állítsd le az illetőt és felejtsd el az egészet.
2018. nov. 4. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Frissítés: 1# voltam: Szét ment a pasijától, most jöhet a következő áldozat.
2018. nov. 4. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerinted ilyen "barátra" szüksége van a párodnak? Igenis legyél bunkó a paraszttal. Ő nagyjából egy prostituált színvonalán kezel téged, akit felkap az 51-esen és elmondja neki, hogyan fogja megkúrni, te meg azon aggódsz, hogy jaj, ne legyél vele bunkó. Nincs ilyen. Nő vagy. Legyen tartásod. Legyen méltóságod, hogy egy férfinak se jusson eszébe tiszteletlenül megközelítenie téged.
2018. nov. 4. 21:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Azt nem hinnem, hogy a barátom is csinálna ilyet, mármint alig vannak lányok a társaságban, akik vannak is mind foglaltak (de ugye ez már semmit nem jelent) és általában ők ritkábban járnak le vidékre, mint mi. Plusz bármikor odaadja a telefonját, se kód, se semmi nincs rajta, van hogy engem ker meg, hogy válaszoljak valakinek messengeren, szóval lazán elolvashatnam a beszélgetéseit, de baratokon és a szülein kívül másokkal nem szokott beszélgetni. Szóval tudom, hogy ő benne abszolút nincs ilyen szándék, mint ami pl a szóbanforgó a srácban is van.

Szerintetek az nem opció, hogy ezzel a bizonyos sráccal próbálom meg józan állapotában megbeszélni, hogy egy társaság vagyunk, legyünk meg továbbra is egymás mellett, elhülyülünk, mint azelőtt is, ámde többé semmi ilyesféle célzást ne tegyen és ne mondjon olyat h pl szívesen lefeküdne velem, ne nyomuljon stb?

Vagy ti ezt hogy mondanatok el a barátotoknak? Hogyan hoznatok fel?

Köszi h próbáltok segíteni!

2018. nov. 4. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Már leírták többen, velük együtt én is, hogy mit kéne tenned. Ezek után megint tanácsot kérsz.. mire?!

Nézd, nekem nem kéne olyan barát, aki a hátam mögött célzásokat tesz a barátnőmre.. főleg nem csak flört szerű beszólolgatások...

Még egyszer leírom: BARÁT.

A párod és a barátja között nem ugyanaz a kapcsolat, amit a barátod lát belőle. Amíg a párod a srácot a barátjának tekinti, addig a srácban nem ugyanazok az érzések kavarognak a párod felé.

Kellemetlen lenne tényleg ha kiderülne, de nem jobb ha a barátod is tisztában van azzal, hogy akit a barátjának tekint az igazából bármikor "hátbaszúrná"?

Szerintem jobb ha tisztán lát a barátod, minthogy álszent barátokkal vegye körül magát.

2018. nov. 4. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:

"legyünk meg továbbra is egymás mellett, elhülyülünk, mint azelőtt is, ámde többé semmi ilyesféle célzást ne tegyen és ne mondjon olyat h pl szívesen lefeküdne velem, ne nyomuljon stb?" - aki igy kezel teged, azzal ne akarj semmit ilyen stilusban megbeszelni. Semmit nem kell vele megbeszelned. Nem tartozol neki magyarazkodassal. A parodnak meg elmondod, hogy x-et igy es igy le kell epitenetek, mert nem megfeleloen viselkedik.

Aztan elmondod neki, hogy miket mond, es hogy probaltad kezelni, de benan jott ki. Aztan remenykedj, hogy a parod nem erti felre, es nem haragszik meg a poenkodasaidra.

2018. nov. 4. 22:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Latszik, hogy eloszor vagy ilyen helyzetben es egy szelid es joindulatu lanynak tunsz. Kimelni akarod a baratodat es a sajat fejedre sem akarsz bajt hozni. Szeretnel minel tapintatosabb lenni. Viszont amint latod a finomsagod nem vezet eredmenyre. Az ilyen sracok egyszeruen nem ertenek a szep szobol. Ez a higgadtan, jozanon elmagyarazom neki dolog nem lesz eredmenyes, ugyanis a fiuk nem igy mukodnek. :) Hatarozottan, kemenyen el kell zavarni. Nem kerni meg javasolni kell, nem az ugyfelszolgalaton vagy. :D Es merget vehetsz ra, hogy az o agyaban a beszelgetesetek az flort, az elutasitas meg csak keretes, ezert nem adja fel.

Tudom, hogy nem vagy hozzaszokva ahhoz, hogy kemenyen banj az emberekkel, plusz benned van egy gatlas is, hogy te jottel kesobb, ezert a te rangod kisebb. Ez a gondolat hulyeseg. Tizenharom ev az nem olyan, mintha csak fel eve csoppentel volna bele a tarsasagba! A te szavad semmivel sem er kevesebbet, mint mase. Nem kell ekkora tisztelettel viszonyulnod az evek szamahoz, hiszen latod, hogy vegso soron nem ezen mulik ket ember kozotti viszony.

Egy kicsit hibas vagy, de ez csak a rutintalansagod miatt volt. Eloszor mindenki ilyen, mert osztonosen keruljuk a balhet. Ha legkozelebb ilyen helyzetbe kerulsz mar sokkal talpra esettebben fogod lereagalni. Ne szomorodj el, nem hibaztatni akartalak ezzel, csak felhivni a figyelmedet arra, hogy kicsit ugyesebben is kezelhetted volna a helyzetet. :)

Nem mondom meg mit tegyel. Csak azt javaslom, hogy amit teszel azt felelem nelkul, magabiztosan tedd. Epp eleg ideig kerulted a konfliktust masok erdekei miatt, most mar a kapcsolatod es a te tehermentesitesed legyen az elso!

2018. nov. 4. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon jó barátom, akinek van egy elképesztően jó testű neje.

Nos, ez a nő minden bulin olyan kihívóan, olyan mély (és gyönyörű) dekoltázzsal jelenik meg, hogy az ember nem tudja levenni a szemét róla. Ráadásul flörtöl rendesen, pedig nagyon vallásosnak állítja be magát.

Ha megsimogatom a nyakát, szinte kiszakítja a mellbimbója a felsőjét, ha lassút táncolunk szorosan hozzám dörgölődik, és érzi a "lenti változásokat":)

Már mondtam neki, hogy a tűzzel játszik, de azért nem akarom nagyon elriasztani...

Szóval csak annyit: hallgattassék meg a másik fél is, mert nem lehet a végtelenségig a "barátság szentsége" mögé bújni - legalább is én nem leszek a továbbiakban tekintettel erre.

2019. jan. 13. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!