Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ijesztő az emberek számára a mentális betegség?
Én nem ítélem el öket.
De volt màr orvos által diagnosztizált, mentális beteggel kapcsolatom. A tapasztalat alapján többé nem szeretnék ilyet.
Folyamatosan figyelnem kellett minden szavamra, reakciómra stb. hogy meg ne bántsam. Ráadásul az orvost is elsumâkolta, és mellé 0-24ben sajnálta magát. Minden körülötte, a betegsége körül forgott.
Egy párkapcsolatban sok mindent bevállal az ember, de nonstop ápoló, lelki szemetes, sirámláda nem leszek ismét.
# 7
4-es vagyok. 2 emberről beszéltem. Nem én állítom róluk, hogy azok, de ők ketten speciel azok. Diagnosztizálva van, és maguktól mondták el nekem.
Aranyos vagy, de talán lejött az írásomból, hogy nem tízenéves vagyok aki divatból ráhúzza ezeket az emberekre. Egyébként a pszichológia és a mentális betegségek valóban érdekelnek, de pontosan a barátom miatt merültem el bennük. ;)
kevés ember tudja kezelni az ilyen embereket. félnek, hogy annyival rosszabbak. közben sokszor azokra is rá lehetne sütni a betegség címkét, akik ennyire irtóznak ettől.
problémát jelentett mindig mindenkinek.
Van sok minden amitől megijednél,ha látnád hidd el.. Főleg ha az az ember csinálná akit a világon a legjobban szeretsz és közben látod,hogy mennyire szenved szegény.. És az ő szenvedése lassan téged is kikészít mert hogy is tudnál boldog lenni valaki mellett akinek amúgy fáj az élet..
Hosszútávon nem lehet mentális beteggel együtt élni, mert akaratlanul is beteggé tesznek téged is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!