Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már innen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már innen valakivel?

Figyelt kérdés
2018. nov. 1. 23:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
34%

Igen, szexpartnerek lettünk

42/F

2018. nov. 1. 23:47
 12/31 A kérdező kommentje:

Mi volt a bűne?

2018. nov. 1. 23:49
 13/31 anonim ***** válasza:
49%

Ez nagyon érdekes kérdés. Biztos sok oka lehet annak, ha kínos egy találkozó az első 1-5 percig, amíg az egyik fél lelép.

Viszont a válaszolók szerintem több órán át tartó találkozókról beszélnek. Ha annyira gáz helyzet volt, akkor miért húztátok tovább? Nem kéne elvennetek mások kedvét csak azért, mert ti bénáztatok.

Szerintem remek lehetőség lehetne GYK-n keresztül ismerkedni.

14/31 anonim ***** válasza:
31%
5ös vagyok. Nem csak úgy "bumm bele" találkoztunk, több hétig leveleztünk, küldött fotót is magáról, de a valóságban teljesen más volt.
 15/31 A kérdező kommentje:

Miért nem kértél róla több képet?

2018. nov. 1. 23:51
 16/31 anonim ***** válasza:
17%
igen, több emberrel is. mindegyik borzasztó volt. az egyikőjük a hírhedt fogyatékos Ekicsir volt, nem tudom emlékszik e rá valaki, olyan régen hallottam már én is róla.
2018. nov. 1. 23:53
 17/31 anonim ***** válasza:
84%
Az számít, ha előbb találkoztam vele és később tudtam meg róla, hogy ő is szokta használni ezt az oldalt?
2018. nov. 1. 23:53
 18/31 anonim ***** válasza:
3%

Kedves gyenge elméjű 5-ös.

Miért írod azt, hogy a találkozót bántad meg, mikor most árultad el, hogy az előtte lévő levelezést bántad.

A találkozón csupán a valósággal szembesültél. Kivétel, ha te jobb szerettél volna hazugságban élni még hónapokig a fotóddal és a levelezéseddel.

2018. nov. 1. 23:54
 19/31 anonim ***** válasza:

Volt egy-két találkozás, és volt barátkozás jellegű is. Rossz egyik sem volt. Volt, ami jobban sikerült és nagy élmény volt.

F

2018. nov. 1. 23:59
 20/31 anonim ***** válasza:
69%

Nem és nem is lesz

N

2018. nov. 2. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!