Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szunik meg a noknel a fogamzokepesseg teljesen, amikor mar vedekezes nelkul kockazatmentesen lehet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kivancsi, hogy mikor lehet abbahagyni a vedekezest. Csak amikor a mentruacio teljes mertekben elmulik vagy amikor mar ki-ki marad ugy 45-47 eves korban? Vagy esetleg nem kellene kockaztatni, es tovabbra is vedekezni kellene egy darabig?2010. jún. 25. 04:07
1/6 anonim válasza:
én azt nem értem mikor mész nődokihoz gyógyszert iratni miért nem kérdezed meg, miért az itt irogató tizenéves emberektől vársz választ?
tisztelet a kivételnek...
2/6 anonim válasza:
Mivel vannak 50 feletti anyukák is, szerintem nem feltétlenül a menstruációval van kapcsolatban. De amúgy nem vagyok valami expert a témában.
3/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha már végleg megszűnik!
Ha kimaradozik, simán lehet teherbe esni...sokan ezért is lesznek terhesek idősebb korban...mert azt hiszik, már nem fogamzóképesek, mert nem menstruálnak, aztán hoppá 2 hónap múlva megint megjön...szóval veszélyes időszak a klimax:D
4/6 A kérdező kommentje:
Csak ugy kivancsi voltam, nem vagyok abban a korban, hogy erintsen a tema.
2010. jún. 25. 15:00
5/6 anonim válasza:
ha már tuti nem akarsz babát akkor ha elkötteted magad utána már nem kell hormont szedni..de akkor biztosnak kell lened hogy nem akarsz gyereket, és hogy vállalsz egy ilyen műtétet..
6/6 A kérdező kommentje:
Kosz, de nem vagyok ilyennek hive. Amugy a sogornomnek epp elkottetes utan szuletett gyereke, szoval ez ennyire megbizhato modszer...
2010. jún. 25. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!