Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srac és a lenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srac és a lenti dolgokat váltja ki belőlem, mi ez?

Figyelt kérdés
Amikor beszélünk mások is ott vannak, de amikor egyedül maradok végre és remélem hogy senki sem lát, levegő után kapkodó, forog velem a világ, és olyan mintha bele lennék esve. Remélem azért nem. Egy olyan 5 perc lehet és elmúlik de azért pontosan nem tudom mert tényleg kivagyok ilyenkor.
2018. okt. 31. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is ennyire belezúgtam valakibe, és kb. mindenki látta rajtam, ő is, bármennyire is jó lett volna titkolni. Ráadásul egy csomó füstjelet adott arra vonatkozóan, hogy ez viszonzott. Amikor végre ki lehetett mondani dolgokat, azt mondta, azt érezte, hogy legszívesebben azonnal bezárkózott volna velem és szeretkeztünk volna. Érezte rajtam a vágyakozást és ez neki "KELL." De aztán bevallotta, hogy csak szexet akar.
2018. okt. 31. 19:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Érzem hogy látja rajtam. Én eleinte úgy vettem észre komoly srác nem jatszadozik de virágnyelven elutasitottam először. Most meg attól félek én is csak szexet akarna. Ki tudja. Bár nyilván látja rajtam mi van.
2018. okt. 31. 22:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Rajta nem azt érzem hogy neki ez kell, hanem fogalmam sincs mit. Elvorosodik de lehet nem is miattam, hanem más miatt is lehet. Nem tudom lehet ezt valahol nagyon elrontottam valahol szomorú vagyok valahol meg feldobott
2018. okt. 31. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó, azért nem akarlak lelombozni. Nálunk meg van az oka, amiért csak szexet akar: nős és gyerekei is vannak, nem akar bonyodalmakat.

De fiatalabb koromban is volt olyan srác, akibe nagyon szerelmes voltam, és amikor először látogatott meg a munkahelyemen ürügy nélkül és azt mondta: "Csak benéztem'", akkor tetőtől talpig elvörösödött. Mégse tudta eldönteni, mit akar, mert kiderült, hogy pletykálnak rólunk és visszavonulót fújt. Később tudtam meg, hogy akkor már valószínű barátnője volt és én csak bekavartam a képbe.

De lehet olyan is, hogy sima az út és nincs se barátnő, se más akadály. Ne utasítsd el és ha félénk, akkor kicsit bátoríthatod is.

2018. okt. 31. 23:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem azt hiszi hogy van barátom
2018. nov. 2. 00:47
 16/16 A kérdező kommentje:
A megerzesem azt mondja max dugni akar így nálam kuka
2018. nov. 14. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!