Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ki belőlem ilyen dolgokat?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel szoktam szinte mindennap beszélgetni így személyesen,meg facen is.
És mikor személyesen beszélünk akkor ugye búcsúzáskor megöleljük egymást. És az az ölelés belőlem annyi érzést kivált,olyan szinten jól esik és már szinte azt érzem hogy nekem vele kell lennem,én akarom őt.
És már csak amikor egy kicsit is hozzám ér én ott élvezek el. És imádom ezt az érzést csak már kezdek félni hogy esetleg a szexualitásom más irányokat vesz.
És már néha mikor csak beszélünk azt érzem hogy szerelmes vagyok belé.
Mellesleg én nem tartom magamat se biszexnek se leszbinek. De lehet hogy valamelyik vagyok csak még nem jöttem rá.
Mert nem tudom hogy ez most ilyen időszak vagy mi de vívódok azzal hogy kihez vonzódom.
18-/L
2016. okt. 24. 23:47
1/1 anonim válasza:
Sok csajnal elofordul azert van h buliban kepes ket csaj smarolni de ez nem jelenti azt h atestel a lo tuloldalara. Persze ha at akarsz ateshetsz de szemely szerint nem latom ertelmet. Fiu vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!