Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ha valakinek egyszer ez a véleménye, másszor pedig más? (ideál? )
Hízékony típus vagyok, de sosem hagyom el magam, h ne tudjam azt korrigálni kis odafigyeléssel. A párom is szokott figyelmeztetni (jó szándékból). Ennek mindig is nagyon örültem, mivel jól esik, h törődik velem és azt gondoltam, h nem akarja, h elhízzak. Járok terembe és már a futást is elkezdtem. Kiemelném, h nem a párom miatt ügyelek magamra, hanem saját érdekemből!
Viszont a minap rábukkantam egy közösségi oldalon, h egy olyan lánynak a képeit "tetszikeli", aki kb. sokkal husisabb, viszont a képeken a jó pózok miatt előnyös képeket csikar ki magából (mély dekoltázs stb.). Nem tudom, h h fogalmazzam meg, h ne legyen félreérthető és értsétek is, h mit szeretnék, de nem teljesen értem akkor, h miért ügyel a párom ennyire az én súlyomra (amiből azt szűröm le, h nem akarja, h husis legyek), miközben bejönnek neki az ilyen nők. Bár ahogy írtam, magam miatt teszem amit teszek, de nem értem, h akkor miért figyelmeztet folyton. Természetesen nem alapozok semmit a tetszikelésekre, abszolút nem vagyok ezen kibukva vagy hasonló. Csupán érdekelne mi ez a kettős mérce.
Köszi a normális válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!