Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, tetszik egy csaj, csak fáj a makkom, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Ha hozzá érek a makkomhoz kellemetlen érzés, víz alatt teljesen feljön a fitymám, de amikor erekció van, akkor csak a feléig, van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? - nem szeretnék orvoshoz menni.2010. jún. 24. 21:24
11/19 anonim válasza:
xDDDD ezen nagyot röhögtem kettő közt hol az összefüggés?
13/19 anonim válasza:
Szerintem levágod és jólvan...nincs vele több baj utána már "érzéketlen" lessz az urulógus jó ötlet....
14/19 anonim válasza:
Ááá, szétröhögtem magam. "Hol az összefüggés???" xD
De téll, mi köze egymáshoz a kettőnek? Sok embernek alapból kellemetlen, de ha használja, akkor jó lesz az. Tanács, ne szárazon próbáld, hanem nedvesen.
15/19 anonim válasza:
amúgy tök logikus, ha száraz fáj..be kell nyálazni vagy mittudomén... ha nem száraz és úgy fáj, na az cink...
16/19 anonim válasza:
Hülyék..kamu...csak unatkozik-.-'
Szóval makkfájás ellen betadin,a csaj ellen a farkad(félig feljött fityma erekció közben még sármot is ad) és kérlek,ne védekezz.Útban lesz a gumi.Sok sikert az első randihoz!(Y)
f/16
17/19 anonim válasza:
a megoldás az ecetes katéter! Én ingyen megcsinálom neked!
dancsi bácsi
45f
18/19 anonim válasza:
Buzulj be, az mindkettőre megoldás!
19/19 anonim válasza:
Bakker velemis ugyanez volt :S
Én azt csináltam, hogy elmentem orvoshoz, és mondta hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!