Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El kellene ezt mondanom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene ezt mondanom a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

47 F vagyok a barátnőm 40 éves.Van egy 19 éves lánya.

Véletlenül rányitottam a barátnőm lányára miközben épp kilépett a zuhanyzóból.

Nem költöztünk még össze a barátnőmmel,de elég sok időt töltök náluk.

Ma is nemrég, hat után értem haza a melóból,rohantam a mosdóba a folyó ügyeim végett(náluk a wc egybe van a zuhanyzóval).

"Sajnos"teljesen meztelen volt és mindent láttam.

Persze ahogy kapcsoltam gyorsan kimentem és becsuktam magam mögött az ajtót.Vagy húsz alkalommal is bocsánatot kértem azóta tőle,de csak mosolygott és azt mondta nincs semmi.

Szerintetek elmondjam a barátnőmnek,hogy láttam meztelenül a lányát?

Illetve ezt,hogy lehetne jól felvezetni előtte?

2018. okt. 28. 19:35
 1/3 exronin ***** válasza:
100%
A lány már vélhetőleg elmondta, a párod meg valószínűleg azt várja, Hogy te mit teszel. A párod semmiképp ne lássa rajtad, hogy izgalomba jöttél a lánytól, inkább csak vàlvonogatva említsd meg a dolgot, de ne akarj beszélgetni róla, jelezd, hogy annyira jelentèktelen a dolog, hogy szót sem érdemel.
2018. okt. 29. 05:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Tegnap este,az ágyban hancúroztam a barátnőmmel,közben végig a 19 éves meztelen lánya járt az eszemben.

Ma reggel azt mondta nekem a párom,hogy mióta ismer sose voltam olyan aktív, potens mint tegnap este.

2018. okt. 31. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem túl liheged,csak épp megpillantottad nem pedig megdugtad.

ha volna saját gyereked arra is rányitnál ,és ő is rád akárhogy vigyázol,ez benne van az együtt élésben.

szerintem nem kell elmondani,nem vezetne sehova.

2018. nov. 1. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!