Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a fejlődésre való törekvést csak végzettségre és munkára értitek?
Mi van a személyiséggel? Arra, hogy valaki emberileg mennyit fejlődött, értelmesebb, intelligensebb lett, és azt csinálja amit szeret. Ezt a fejlődést miért csak munkára értitek?
Nekem van egy közeli nyugis munkám és azért örülök, mert el tudom tartani magam. Igaz nem keresek túl sokat vele, de ez inkább a rendszer hibája, hogy az emberek 70%a nem keresi meg az átlagbért.
Szerintem nem az a megoldás, hogy liberális módon olyat tegyünk amit nem szeretünk és hajtjuk magunkát, hanem egy igazságosabb, egyenlőbb rendszerért küzdeni.
Ilyenekre lenne ambiciom, ha látnám a fiatalokon ezt a törekvést.
Szerinted ez az oldal az értelem magasiskolája? Evidens hogy itt sok ostoba jött ment van, ha ezt komolyan veszed és ebből indulsz ki, illetve nem tudsz különbséget tenni emberek között (értelmi síkon) úgy az a te szegénységed!
Egy példa: Ha itt minden pasi le k..vázna minden nőt, is tudnám, hogy vannak normális, nőket tisztelő pasik. És nem kezdeném el ostoba módon utálni a férfiakat vagy azt gondolni MIND ilyen.
Magyarul, nem innen mérem az életet. Hanem az életből...
Ez egy anonym oldal, úgy is kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!