Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon furcsa egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon furcsa egy olyan párkapcsolat, ahol a nő idősebb 10 évvel?

Figyelt kérdés

27F vagyok ő pedig 37

Egy ideje randizgatunk tetszik is, és vonzónak találom, csak egy picit félek,még sose volt ennyivel idősebb nővel dolgom.

2018. okt. 26. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa maximum olyan értelmeben lehet, hogy ritka, és nem ez a megszokott, nem ez a „társadalmi elvárás”. De lényegében meg teljesen rendben van. Több ilyen kapcsolatot ismerek, jól megvannak. Nem különbek, mint más lárok 🙂
2018. okt. 27. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha a nő fiatalos,és ránézésre nem (nagyon) látszik a korkülönbség,szerintem belefér.
2018. okt. 27. 07:38
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem a kissrác ne tartson vissza.

az anyjának kell nevelnie, neked csak egy jó haveri/baráti viszont kialakítani vele.

2018. okt. 27. 07:49
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk a párom 5évvel idősebb mint nő, az első 3év csodás volt, de most már neki sokkal kevesebb a szexuális igénye mint nekem. 7éve élünk együtt. De ez lehet nem a kor miatt, hanem sajnos a szokásos unjuk a másikat szindróma...
2018. okt. 27. 23:44
 15/16 he84 ***** válasza:
Hidd el 11-es válaszoló, hogy hiába társadalmi elvárás, nem jó az, ha annak akar megfelelni valaki, legalábbis a legtöbb dologban nem, mint például a korkülönbséges dologban sem. Néhány dologról eléggé nagy butaság, túlzás hogy elvárás a társadalom részéről, mint ahogy ez is, amiről itt szó van.
2018. okt. 28. 12:47
 16/16 he84 ***** válasza:
Ja és nem annyira ritka az ilyen, mint ahogy hiszed 11-es válaszoló. Legfeljebb nem feltűnőek és nem reklámozza mindenki.
2018. okt. 28. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!